Fiyonk Örgü Modeli Yapımı

Konu sahibi son olarak 2751 gün önce görüldü
Hanımlar minik minik fiyonklarla cicili bicili çocuklarınıza yelekler yapıp, isterseniz fiyonkları renkli iplerle de uygulama yapabilirsiniz. Örgü örmesini bilmeyen birisi için de öğrenmek için kolay bir modeldir. Battaniye modellerinde de kullanılabilirsiniz. Haydi hanımlar, bir çok yerde kullanabileceğiniz güzel ciciler örmeye hazır mısınız?

Malzemeler

Tığ

İp

Yapılışı

İlk olarak ilmeklerimizi istediğiniz kadar atabilirsiniz. Bir sıra ters ve bir sıra düz olarak 4 sıra örüyoruz daha sonra aralarında 8 ilmek olarak fiyonkları koymaya başlıyoruz. 3 tane şişimize dolayıp ilmeğimizi düz örüyoruz.

fiyonk-%C3%B6rg%C3%BC-modeli-1.jpg
fiyonk-%C3%B6rg%C3%BC-modeli-2.jpg

Her sıramızda tersi ters olarak örüyoruz. Fakat doladıklarımızı örmeden çıkarıp ön tarafa koyuyoruz. Daha sonra ilmeklerimizi yine ters örüp aynı şekilde devam ediyoruz.

fiyonk-%C3%B6rg%C3%BC-modeli-3.jpg
fiyonk-%C3%B6rg%C3%BC-modeli-4.jpg

Yine aynı şekilde 8 ilmek aralarına bırakarak aynı ilk fiyonk yaptığımız yerlerden dolamalar yaparak fiyonklarımızı oluşturuyoruz. Fiyonklarımızı yapdıktan sonra birbirine bağlayıp fiyonklarımızı yapıyoruz. 3 sıra şeklinde aynı uygulamayı yapıyoruz.

fiyonk-%C3%B6rg%C3%BC-modeli-5.jpg
fiyonk-%C3%B6rg%C3%BC-modeli-6.jpg

Evet hanımlar gördüğünüz gibi harika model ve yapımıda oldukça kolay rahatlıkla örebilirsiniz.

örgü neden bana şık ve sempatik gelmiyorsa .

Aslında jeanlerle salaş ve güzel duracak bir kazak modeli ama ben anlamiyorum.

Geri