fitness yapmak boyu kısaltır mı?

Konu sahibi son olarak 1731 gün önce görüldü
Kuzenim fitnesse yazılmak istiyor teyzem izin vermiyor boyun uzamaz diyor
kuzenim 17 yaşında

Sizce Fitness Boy Uzamasını Engeller mi?

Nette araştırdım uzamasına engel değilmiş ama ben yinede burda sormak istedim

Forumda vücut geliştiren arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim. :cici:

erkekler ergenliği 22 yaşında tamamlar Eklemleri zorlayacak hareketlerden kaçınmalı. Squat halter ile yapılan hareketi o yaştaki küçük çocuklara önermiyorum .

Hiç önermiyorum, bende küçük yaşta karateye başldım boy kaldı:=) 1.63, kasa veriyor hep.

erkekler ergenliği 22 yaşında tamamlar Eklemleri zorlayacak hareketlerden kaçınmalı. Squat halter ile yapılan hareketi o yaştaki küçük çocuklara önermiyorum .

Gitmesin diyorsunuz o zaman,mesela bir ay gitse hevesini alsa yine sorun olurmu sizce.

Hiç önermiyorum, bende küçük yaşta karateye başldım boy kaldı:=) 1.63, kasa veriyor hep.

Teşekkürler,çok istiyor,vücut yapacam diye tutturmuş.

Vücut geliştirmeyle beraber bol bol basketbol oynasın boş zamanlarında tül perde assın bişey olmaz

basket akıllıca fikir.perde sitedeki butun evleri tüllerini takmalı o zaman :d

Bıyun uzamasında yüzde 70 genetiğin etkisi var abaris beslenme düzeni ve spor yüzde30 etkili. Kaslarına aşırı ve tekniği bilmeden yüklenir biçimsiz şekillenir.

İşi bilen onu yönlendiren koçla vucut çalışabilir ama kendi başına kulaktan dolma bilgiyle yüklenmesi doğru olmaz.

Bıyun uzamasında yüzde 70 genetiğin etkisi var abaris beslenme düzeni ve spor yüzde30 etkili. Kaslarına aşırı ve tekniği bilmeden yüklenir biçimsiz şekillenir.

İşi bilen onu yönlendiren koçla vucut çalışabilir ama kendi başına kulaktan dolma bilgiyle yüklenmesi doğru olmaz.

Boyu uzun ama ergenlik döneminde olduğu için dahada uzar ama vücut geliştirme durdurur mu bu sorun,Sağlıklı beslenmeyi ben hallederimde,iyi bir salon ve hoca bulmalılar teşekürler Noah :cici:

Fitnisa yazilmadaki altindaki yatan gercek ne ona gore analiz yapicam

Bilemiyorum belki kız arkadaşı istiyordur kaslı maslı :asd:

Sizce Fitness Boy Uzamasını Engeller mi?

Fitness'ın boy uzatmasını engelleyen herhangi bir ögesi yok.

Erkeklerde fitness zaten vücud geliştirme değil mi ?

Fitness, vücut geliştirmenin çocuğu gibidir. Fitness denilen şey, daha estetik vücutlar ortaya çıkarır. Onlara plaj vücudu denir kısaca. Kas görüntüsünden çok, estetik ön planda olur.

Vücut geliştirme yapmış insanlarda da, abartı kaslar görürsünüz. Daha şişiktirler.

İkisinin birbirine karıştırılmasının nedeni, vücut geliştirmede yapılan bir çok hareketin fitness içerisinde de olmasıdır ama aslında farklı şeyler.

Gitmesin diyorsunuz o zaman,mesela bir ay gitse hevesini alsa yine sorun olurmu sizce.

Vücut geliştirme esnasında futbol, basketbol gibi sporlardan uzaklaşmasın, bırakın yapsın. :)

Kuzeninizin şu anki boyu nedir? Güdük Necmi'ye mi döndü?​

Fitness dedinizde aklima kusursuz vücudum geldi. düşünsene 19.lt dolu açılmamış damacana suyu tek elimle kaldırıp omzuma atabiliyorum.:)

engellemez fit olursun
benim göbek var ya
duruyor ne yapsın

Bilinçsiz hangi sporu yaparsan yap ya sakatlanırsın ya da boşa yaparsın, yoksa istersen halter kaldır yine boyun kısalmaz veya kısa kalmaz .p

• Beğen
Tepkiler: Aze
boy dedinizde daha önce hiç çıplak ayak 1.90 olduğumu söylemişmiydim? :emoji_hugging:

Geri