Fitness ile İlgilenen Var mı?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Merhaba Forumsal,

Uzun zamandır fitness'a gitmiyorum ve yeniden başlayacağım. Aklımda bazı supplementler var onları alacağım fakat benim için en iyi kardiyo seçeneği ip atlamak oluyor. Bana bu konuda tavsiye edebileceğiniz en iyi ip hangisi olur? Sayaçlı istemiyorum, gereksiz bir para. Onun yerinde kaliteli bir ip almayı tercih ederim.

Teşekkür ederim.

İp atlamadığım için bilmiyorum ipe dair bir şey malesef.

Ve umarım supplementtir aklındakiler, anabolikler olmasın da :d

Ben de bir bileni etiketleyeyim madem zincir şeklinde gidelim @Ocean sen bilir misin ip?

Ben de bir bileni etiketleyeyim madem zincir şeklinde gidelim @Ocean sen bilir misin ip?
Yok hocam girmem küre çok uzun yıllardır doğal ilerliyordum ama projeden dolayı yaklaşık 10-11 ay kadar gidemedim.

Deltanın ipleri güzel alabilirsin
O var hocam ama çok sert geliyor, salon normalde çok büyük boş alanda ip atlayıp kardiyo yapayım dedim birine çarptı sakat bırakıyordu az kalsın.

azizim düzenli olarak haftada 3 gün spora gidiyorum. lakin ip atlamak bir kardiyo egzersizidir. benim fazla kilo ya da yağ yakma gibi bir derdim olmadığı için kardiyoya fazla vakit harcamıyorum. ancak kalori yakmak ve kardiyo olarak yüzmekten sonra en iyi aktivite ip atlamak diyebilirim. supplement olarak da ben sadece whey protein ve kreatin kullanıyorum. iğnelere karşıyız : )

Geri