Fısıldayan Renkli Battaniye

Konu sahibi son olarak 3939 gün önce görüldü
nasılda korkmuştuk bir kaç gündür dimi? yaralı bir hayvan gibi inimize çekilip öylece çaresiz beklemiştik sonucu. ve korktuğumuz başımıza gelmeyince nasılda huzurlandık ve uykuya daldık.

derin bir nefes al şimdi. derin bir nefes...

elin yüzün rengarenk, gözlerinde sabah vakti.
gözlerin; sabah...
habersizce gel geldiğinde, sürprizim olmak için her günüme ansızın gel.
sabah gözümü ilk açtığımda bulayım seni.
saçım başım dağınık, gerçeğe daha ayılamamış, ışığa gözlerinde alışamamış.
en doğal halimde hazırlıksız yakala beni ve öyle sev ve öyle sar ve öyle bir ömrü geçirmek iste.
böylece samimiyetinden emin olayım, böylece samimiyetime cevap bulayım.

dolu dizgin kavga et benimle, bağıra çağıra, öfkelen belki de nefret et. ve sonrasında sadece sarılmak sakinleştirsin seni, beni ve bizi... kavgaların bizi bitirmeyeceğinden emin olarak kavga et benimle, kavgaların bizi bitirmeyeceğinden emin olarak kavga edebileyim seninle.

ansızın geleceksin ya, sabah geleceksin ya, o gün bizim ilk günümüz olacak ya, geceyi birlikte bekleyelim yıldızları izlemek için o günün hiç bitmesini istemediğimizden...

geleceksin ya sevgilim, seni sevdiğimi bilerek ve gelişinin sabahım olduğuna gülümseyerek gel. şayet gecikirsen sana kızmam, zira bilirim ki o gece hava bulutlu olacağından, ilk yıldız seyrinden bizi mahrum etmek istemediğindendir gelmeyişin.

geldiğinde birbirimize hoş gelmek duasıyla..

Anam hakketen oyleymis ben serbes konu seysi sandim da daldim konuya dikkat etmemisim kendimi rapor edip hemen sildiriyorum yazilari asdmffmmf yada sen raporla ya usendim simdi

saçmalama lütfen iki kelam etmişsin şurada lafı mı olur ^^

Çinliler yapmıştır kesin

bknz. içeriği okumadan yorum yapmak :D

Ben de battaniye beni dalıyor örtemiyorum diye yazacaktım ;)

Günlüğün hayırlı olsun kardeşim

[YOUTUBE]ID090JLDy5k[/YOUTUBE]

bu gün bilmem kaçıncı gün, yine bu saat olmuş. bilmiyorum nasıl olacak, bilmiyorum. bekliyorum sadece, öylece bekliyorum, neyi beklediğimi bilmeden. özellikle geceleri yalnızlık ipek bir şal gibi sarıyor insanı, buna rağmen geceyi sevmeden edemiyorum.

biliyorum hiç sırası değil ama sanırım ben bu halden bi hayli muzdaribim. üşengeç bir serserinin, aylak köpeği gibi kendi içimde gezinmeye çalışırken, yaz hiç bitmesin istiyorum. ama ne fayda, günler hızla geçiyor ve durum ortada.

neyse, yarında sabah olacak nede olsa, kim bilir belki yarın...

Geri