Fırtına Deresi Nasıl Bir Yer?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Karadeniz Bölgesi
rize fırtına deresi, rizede gezilecek yerler, karadenizde gezilecek yerler, fırtına deresi

Karadeniz'e yolu düşen herkesin uğraması gereken bir yer.Rize'de bulunuyor.Dereye giderken çay bahçelerinin içerisinden geçiyorsunuz.Tam o anda Karadeniz'in neden bu kadar çok sevildiğini anlamış oluyorsunuz.
Derenin hemen yamacında yer alan lokantalarda mıhlama laz böreği kuymak mısır ekmeği ve alabalığı tatmanızı tavsiye ederim.Denendi test edildi onaylandı ve yüksek puanla geçer not aldı.
Derede rafting ve de zipline yapmanız ise çok güzel bir eğlence olanağı.
Raftinge zamanımız sınırlı olduğu için binemedik ama ziplineyi denemiş olduk.
Adının zıpkın balığından gelmiş olduğunu duyduk.Biz tam ayrılmak üzereyken yağmur yağmaya başladı.O zaman dere daha bir hırçınlaştı.Ama her şeye rağmen doğallığını temizliğini güzelliğini hiç kaybetmemiş bir yer.

Görsel yok muydu? şimdi gidip guugıla yazıcam başkalarının sitesi açılacak

pygmalion resimleri ekledim kendi çekimlerimden kırpmalar yaparak ekledim googledakilerden farklı olsun diye :o

Yönetici dediğin böyle olur. Emeğinize sağlık =) Rafting yapıcam orda

Kesinlikle yapmalısın çok güzel bir yer ama ziplineyide atlama o da çok eğlenceli.Özellikle karşı ipe geçme yerinde halatta yürüme bölümü yapmışlar insan kendini surivoura katılmış gibi hissediyor :D

Kesinlikle yapmalısın çok güzel bir yer ama ziplineyide atlama o da çok eğlenceli.Özellikle karşı ipe geçme yerinde halatta yürüme bölümü yapmışlar insan kendini surivoura katılmış gibi hissediyor :D

Ben olmuşum sörvayvır zipline neymiş .p

Geri