Fırında sebzeli tavuklu makarna (tabii ki kendim yaptım)

Konu sahibi son olarak 2998 gün önce görüldü
5Mnq5R.jpg

Yanlız üstünü fazla kızartmadim pek fazla 180 derece de yaptım ama siz 220 derece de 25 dk da bekletin derim:p

İçindekiler :

Brokoli
Mantar
Mısır
Havuç
Biber
Kabak
Tavuk Kuşbasi

Hepsini ayrı ayrı hasladiktan sonra borcama dizip bir bardak süt gezdirdikten sonra rendelenmiş kaşar peyniri ile kapatıniz. Afiyet olsun.

Fotoğraftaki goruntuyu kesmeyi beceremeyen kiz kardeşim yüzünden biraz ezik buzuk çektim k.bakmayin: )

Dip not: bu kadar sebze koyma nedenim evdekiler ziyan olmasın diye :asd: (allahım ne kadar israfsiz bir kiz)

Hadi ben kaçtım. : )

Güzel görünüyor afiyet olsun.

Ben ettim siz etmeyin 1.5 bardak süt koyup 220 derece fırında 30 dk bekletin. Üst kısmı tam istediğim gibi olmadı bu yüzden :/

çok güzel olmuş, çok açım, monitöre saldırcam:(

Goruntu iyide brokolisiz olaymis iyiymis.

eline sağlık
sebzeli tavuk in makarna out. fırında makarnadan hoşlanmıyorum

Koydun mu bilmiyorum ama, bu yemeğe kaşar da girer diye düşünüyorum. Fırında ya! :)

Evde ki sebzeler ziyan olmasın diye sıkıntıdan yaptım valla amaçsız yani aslında güvecte yapma planım vardı usendim :asd:

Koydun mu bilmiyorum ama, bu yemeğe kaşar da girer diye düşünüyorum. Fırında ya! :)

Koydum tabii kaşar peyniri rendeleyip üstünu kapattım öyle aslında Beşamel sos daha iyi olur ama babam sevmiyor kaşar peyniri seviyor diye öyle yaptım .

vaaay harika gözüküyor eline sağlık

Serap çok güzel olmuş:)

Ben brokoli kattım ama siz katmayin.
1. Brokoli pişince kötü kokuyor
2. Brokoli yerine kırmızı sivri biber daha güzel olur bence.

Geri