Firefoxta Sorun var.

Konu sahibi son olarak 4566 gün önce görüldü
Merhaba arkadaslar bende firefoxta sorun var. Firefoxla girdigim zaman nete böyle bir sorum cikiyor. Bazi yazilarin herhangi bir yerinde iki veya üc harfin altini cizerek link haline getirip üzerine gidince pencere aciliyor. Ve bu arada bende Windows 8 var.
ujlk7.png

Ve birde pc'de hata vardir falan filan yazilar ve pencereler cikiyor. Sizlerden birisi bu alttaki linkte olan Chromeyi denedimi. Suan Operayi kullaniyorum.

Eğer bir eklenti eklediysen ondan dolayı yapıyordur,chrome soğudum iyice vallahi 1-2 aydır Maxthon kullanıyorum çokta süper sistemi de yormuyor.

Eğer bir eklenti eklediysen ondan dolayı yapıyordur,chrome soğudum iyice vallahi 1-2 aydır Maxthon kullanıyorum çokta süper sistemi de yormuyor.

Eklenti olarak bana Adobe flash player updatesi geldi onu indirirken baska birsey göründü tikladim ger iuninstall yaptim fakat o günden beri oluyor. Firefox'u kökten sildim regeditten ama nafile yine firefoxu yükledigim zaman oluyor. "Maxthon'u ilk defa duydum. Ben önceden Awant browseri kullandim. Yardimin icin tesekkürler.

Eklenti olarak bana Adobe flash player updatesi geldi onu indirirken baska birsey göründü tikladim ger iuninstall yaptim fakat o günden beri oluyor. Firefox'u kökten sildim regeditten ama nafile yine firefoxu yükledigim zaman oluyor. "Maxthon'u ilk defa duydum. Ben önceden Awant browseri kullandim. Yardimin icin tesekkürler.

Sen sitelerin flash olarak yaptığı şeyi yüklemişsin büyük ihtimal o yüzden sıkıntı yatatır mozillayı tamamen kaldırıp herşeyini sıfırlaman lazım regeditten yoksa düzelmez.
Maxthon'u kesinlikle öneririm çok hızlı ve addon bakımından da tatmin edici.​

Geri