Fırça uçlu dik elektrik süpürge tavsiyesi verin

Konu sahibi son olarak 2309 gün önce görüldü
Bizim eve kediler çok girip çıktığı için tüy toplayıcı fırçalı dik süpürgeye ihtiyacım var üçgen başlıklı istemiyorum çok gürültü yapmasın yıkanır toz torbası da istemiyorum var mı verebileceğiniz fikir arnika süpürgeç ve fakir starky 2in1 de karar kılacağım yoksa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hem tüy toplasın hem sessiz olsun
Begendikleirn kesinlikle aradığın ürün değil ..

Öneri
Electrolux Şarjlı Ergorapido EER77SSM
Arçelik S 3642
Tabi gönül ister animalpro ama terbiyesizlige gerek yok 3500 tl lik süpürge önererek =p

Goldmaster 2000 w pratik turbo firca yonunden asiri begendim ama 2000 w olmasi azcik ses olayini abartmis=) O da olmasa zaten begenilmez
Arçelikte de bir urun vardi tam hatirlamiyorum modeli ama cok daha uygun olsun isimi görsün yeter dersen Arnica supurgec turboda isini gorur. Sanirim onun motor gucu 1600wdi.
Sessizlik olayi dik supurgelerde cok zor bütçeni 1000tl uzerinde tutman lazim.Baggins'in dedigi gibi 3500e kadar yolu var=)

Gidiceksin sulu alicaksin. Pislikleri tuyleri toplayacak suda.

Sahsen yillardir kullaniyorum annatmaya gerek yok goruyorsunuz.

Gidiceksin sulu alicaksin. Pislikleri tuyleri toplayacak suda.

Sahsen yillardir kullaniyorum annatmaya gerek yok goruyorsunuz.

Dik süpürge de sulu yok
Suyunu çıkarmayalım şurda memlekete faydalı bişey konuşuyoruz hemen konuyu siyasete bağlamayin

Robot supurge al.p sabah cikarken aciyorum her yeri dipbucak supuruo döne döne

Tr de ki robot süpürge modelleri çabuk bozuluyo
yurt dışından getirtmen lazım

Şu üzerine hayvanların oturup gezdiği şey di mi onu da dün araştırırken gördüm bilmiyodum robot süpürge olayını [emoji16] baggins müşteri hizmetleri hayvan tüyleri için özel bi spürge söyledi fırça kıllı 350 lira diye almadım bi de eğilerek süpürmek gerekiyormuş cevaplarınız için teşekkür ederim ama geç yazdınız fakir starky aldım güle güle kullanayım
~w acaba robotun uğramadığı pis bıraktığı bi köşe oluyor mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri