FiRaRi kimdir?

Konu sahibi son olarak 965 gün önce görüldü
Merhabalar.
Adım VOLKAN.
ADANALIYIM :)
Yaş ( 1990 ) yani 21 :D

EmRe kardeşim bu arada forum siten hayırlı olsun kanka. :cool:

Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar.

Fear :D paylastıgım herseye yorum yapmazsan sacına sakız yapıştırırım :D

Merhaba Fear, Aramiza Hosgeldin.

FiRaRi kimdir?
Konu altına POST olarak FiRaRi'i tanıtabilir , sizin için kimdir sorusuna cevap verebilirsiniz..

* Kişilik haklarına uygun şekiller eleştilip konu altına POST atabilirsiniz. AKSİ halde **Spam/Adversiting** Yönetimi yorumlarda ekleme çıkartma yapabilir.

2004 2008 yılları arasında yetkili olarak bulunduğum Hayta.Netin sahibi. İyi bir adam, iyi bir dost. Zamanında çok haksızlığa uğramış. Ancak sadece işini yapmış, işiyle büyük ve önemli yerlere gelmiş. Şimdiki çoğu sunucu sahipleri misket oynarken o Hayta.Net'i 2000 userlar gösterdi tek başına, öyle destek falanda yok herşeyiyle kendi ilgilenirdi. Kaçak script gibi dönemin en güzel scriptinide yapmış biri.. Şimdilerde emekliliğini bizim forumumuzda yaşıyor. Haşim Haytaoğlu adam gibi adamdır.

FiR@Ri

ident böyleydi :)) msn de durumda MECBUREN yazardı. ne havalı geliyordu bize yaa. sunucuya bi girişi vardı sanırsın başbakan :D

etlı sutluye karısmaz sadece ısını yapardı. haytanetden cok ıyı cevherler cıktı. bitirim double jin gibi zamanında

benim FiRaRi ye 2 sorum olcak. 1- neden bıraktın ve hayta suan neden linkli? 2- nickin nerden esinlendin hikayesi ne :)) merak ediyorum

benim FiRaRi ye 2 sorum olcak. 1- neden bıraktın ve hayta suan neden linkli? 2- nickin nerden esinlendin hikayesi ne :)) merak ediyorum

Tşk ederim öncelikle soruyu soran arkadaşa. Cevapları da sizin gibi madde madde vermek istiyorum;

1. Bırakma nedenim klasiktir hem irc potansiyelinin çok fazla düşmesi hemde hayat mücadelesinin ön plana çıkması oldu.
2. Irc.hayta.net bir asker arkadaşımın irc sunucusuna linkli kendisi rica etti bende yönlendirdim. (herhangi bir bedel karşılığında değil)
3. Doğduğumdan bu yana Ferdi Tayfur dinleyicisiyim. 16 -17 yaşlarımda FiRaRi isimli şarkıdan esinlenerek bu nicki belirledim. Daha önceki nickim "Haytu" idi. Haytu, bizim yörede sülalemize verilen lakaptır.

Şahsen bi tanışıklığımız olmasada hayta.net'ten bildiğim uzun süre hayta script kullanmış olmamdan kaynaklı aşina olduğum başarılı bi geçmiş sunucu sahibi.
Real hayatınızda başarılar.

Geri