Fingirdeşmesine şahit olmak istemeyeceğiniz üyeler

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Abi ne yaptın, kimseyi bırakmadın forumda :ddd

Niyeyse aklıma bunu getirdin ;

Ekli dosyayı görüntüle 78210
Göz önünde olan popüler kişileri saydık kardeşim.. daha gizliden konuştuklarımız var.. bir sır gibi sakladığımız.
Ayrıca manitosu olan kadınları hiç sevmem.. :)
Kavgaya gerek yok, herkese yetecek kadar hatun var forumda ama işte nedense hiç ortalık alevlenmiyor..

Hilo nun fingirdesme teknigi farkli arkadaslar.
Hrrrr teknigi.ddd

zaten bilmiyorsunuz ki flörtü.
neyse şimşekleri uzerime cekmeyeyim şimdi mavi diyip gidyoru.

içinden glen herkes fingirdesin şahitlik etmek o zaman çok eğlenceli olur

Akrep burcu forumu olmamizdan olsa gerek genel bi fesatligi takriben genel bi azginlik hakim.
Yanı ben herkese yakistiriyorum

yani yazılmamış ama lefty hanımı öyle bir aksiyon içinde görmektense kılıçdaroğlu'nu yardımcım yapayım mı seni cimcime derken görmeyi tercih ederim
@Raskolnikov
Teşekkür ederim bu güzel düşüncenden dolayı ve çok mutlu oldum. Elbette benim karakterimle asla bağdaşmayacak bir durum ve gerçek yaşamda tanışmadan böyle bir izlenim bırakmış olmaktan da onur duydum. Merak etme böyle bir şey asla söz konusu olmaz ve tercih yapmak zorunda da kalmazsın.:)

Lefty ilişkilerde Osmanlı kadınıdır. Onun erkeği olsam iki tane patlat bana derim. Öyle desturlu bir kadın bence…
Sana da ayrıca teşekkür ederim.:) :emoji_two_hearts:
Gerçekten de baskın / güçlü bir karakter ve iradeye sahibim ancak hayatımdaki özel insan olsun, arkadaş / dost çevrem olsun her biri de benimle benzer karakterde olduğu için herhangi bir sorun yaşamıyor ve birbirimizi dengeliyoruz.

Mecazi de olsa şiddetin her türlüsüne karşıyım ve bağırmak bile bana göre şiddettir ki bir iletişimci olarak daha fazlasını düşünemiyorum bile:)

Yazdıkların beni çok mutlu etti.:)

arkadaş ben pek hayal edemedim ya, kimseyi görmediğimden doğru dürüst, bir kaç kişiyi gördüm onlar da güzel fingirder bence sorun yok.

Plesk bence.

Nedeni de bol bol ":)" şu emojiyi kullanıyor. Fingirdeşmek killer emojisi bu, biri bana ":)" yazsa direkt kaçarım.

Bakın beni böyle konulara yazdırıp forum içinde çizdiğim kuul havayı zedeletiyorsunuz...
harbi tam libido killer emojisi ya direkt engelliyorum bu emojiyi atan karşı cinsi

Plesk bence.

Nedeni de bol bol ":)" şu emojiyi kullanıyor. Fingirdeşmek killer emojisi bu, biri bana ":)" yazsa direkt kaçarım.

Bakın beni böyle konulara yazdırıp forum içinde çizdiğim kuul havayı zedeletiyorsunuz...
:emoji_upside_down:
peki bu hangi kategoride

Geri