finansal kölelik

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
genellikle erkek şahsın, genellikle kadın olan karşı taraftan hiçbir beklenti içinde olmadan bütün maddi isteklerini gerçekleştirmesi şeklinde gerçekleşen bir çeşit sanal fantezi...... finansal kölelik faaliyetlerinin büyük kısmının twitter üzerinden gerçekleştirildiği görülür......... kredi kartı borcu ödemesi olur......... fatura ödemesi olur....... yemeksepetinden yemek sipariş edilmesi olur........ vatsınstan gratisten kozmetik alışverişi olur........ finansal köle ya da kölelere sahip olan kişi sahibe olarak adlandırılır ve bu kişi finansal köle ya da kölelerine çeşitli hakaretler ile hitap eder.........

bkz.
finansal-kole_1730914.jpg

Son düzenleme:
Çok saçma. Gerçek bdsm bu değil.

Aferin benim akilli itime ne yahu?

Kadınlardan isteyemiyor muyuz? Suri 100 euro ateşle.

Bu finansal değil cinsel kölelik. Yani adam sadece kredi karti bilgilerini değil anasını babasını keser verir vaziyette.

erkek şahsın sahibeliğinde kadın finansal köleleri olan kişileri görmek çok güç....... ama erkek şahsın sahibeliğinde yine erkek finansal köleleri olan kişiler var....... yurtdışı kaynaklara bakmak lazım......... :emoji_thinking:

adam belli bir şeyleri alana kadar sakin takılıyor sonra kapı önü yapacak belli ki

Bi sey icin bu kadar alcalmaya deger mi eyyy cemaati müslimin?:D

Abooow beynim error verdi. Açlığında böylesi.s

Bundan geçinenler var moruk twitter'a takılanlar iyi bilir.

Kız geçen çizme atmış çok güzel bu diye 3 tane sazan almış fazlaları değiştirecekmiş ahaha

satın alma sahiplen... var mı sokakta kalmış, köleliğe muhtaç bir finansal it?
nesine'ye para atsın.

Ben 4 kişi biliyorum.

waffle yemişler yanında da yabancı isimli bişeyler içmiş geberesiceler .

Olum ne demis unlu dusunur.

Dunya kadar sryin olacagina
Findik kadar seyin olsun demis

Köleyi nasıl azad ediyorlar peki

Geri