Filtresiz Yıldız Tilbe'ye Hayranları Photoshop yaptı! Görenler Yorum Yapmadan Geçemedi

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
KomDSYx.md.jpg

Yaptığı ilginç makyajı sosyal medya hesabından paylaşan Yıldız Tilbe'yi beğenmeyen hayranları photoshop yaptı.

Sosyal medyanın aktif ünlü isimlerinden şarkıcı Yıldız Tilbe, paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

Yazı yoğun bir konser maratonu ile geçiren Tilbe, sahne kıyafetlerini kendisi ayarlarken makyajlarını da çoğunlukla kendisi yapıyor.

Her yaptığı makyajı mutlaka sosyal medya hesabından takipçilerine gösteren Tilbe, yine durmadı.

HAYRANLARI YILDIZ'I FİLTRELEDİ

Selfie çekip bu makyajlı ancak filtresiz halini takipçileri ile paylaştı. Hayranları sanatçının yayınladığı fotoğrafı beğenmedi.

Sevenleri ünlü şarkıcının fotoğrafına photoshop yaptı. Yıldız Tilbe’nin photoshop'lu halini paylaştılar. Tilbe'nin fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

KAYNAK

İstese kendisi de yapardı, kötü görünüyorsun gibi bir imada bulunmuş oldular. Tarzı bu, artık herkes biliyor.

İstese kendisi de yapardı, kötü görünüyorsun gibi bir imada bulunmuş oldular. Tarzı bu, artık herkes biliyor.
Kaldı ki yapaylığın bu denli on planda popüler olduğu bir çağda böylesi doğal davranmak oldukça cesur bir davranış taktir ediyorum ben gerçekten

Olm uzay hepari nasil bu kadinla yatti hala aklim almiyor.

Linçlenmek istemiyorum ama herkesin instagram profili bu şekilde şimdi :)

60 yaşında bir kadın, görselini de pek umursamıyor gibi görünüyor. İşlem görmemiş bir ciltte ağır makyaj maalesef böyle görünüyor hatta ben makyajsız halinin daha fresh göründüğüne eminim. Çok kendine özgü bir kadın, onun hali tavrı bu, Aysel Gürel de böyleydi. Bence gerek yok böyle şeylere, photoshopa filan :d kendisinden memnun olmasa ya da umursasa kadın kendini göstermezdi zaten:d

Olm uzay hepari nasil bu kadinla yatti hala aklim almiyor.

Sarhoşmuş.
Merak ettin diye söyledim, Yıldız demişti sarhoştuk birlikte olduk diye.
Ben çekici buluyorum. Aynı jenerasyonda olsaydık ayıkken kovalayabilirdim bu kafadaki birini.

Sarhoşmuş.
Merak ettin diye söyledim, Yıldız demişti sarhoştuk birlikte olduk diye.
Ben çekici buluyorum. Aynı jenerasyonda olsaydık ayıkken kovalayabilirdim bu kafadaki birini.
Yok mevzuya hakimim ya. Sezen aksu ile kusluk sebebiymis zaten. Ben nasil olabilir bole bisi anlaminda dedim.

Yildizin gencligi asiri guzel bence ya
Bilmiorum siz ne dusunuonuz.

Herkesin suratı aynı
İyi yapmış Yıldız abla

Doğallık farklı pacozluk farklı bişey ya tamam doğal olması kadar güzel bişey yok ama onca paran var bi cildini temizlet bi.krem sür yani sesine bişey denmez ama bu ne doğal değil karışık gözüküyor filtrelide ondan beter gözüküyor cilt bakımdan ziyade temiz olmalı sonra kozmetik tercihine kalmış

boş geçmeyelim der gibi olmuş

Geri