Film Sitesi Önerisi? (Az Çok Demeyelim, Boş Geçmeyelim.)

Konu sahibi son olarak 78 gün önce görüldü
Daha önce sadece film önerisi isteyenler olmuş. Ben film önerisi istemiyorum.

Arşivi geniş bir film sitesi önerisi olan var mı? Biraz da ucuz olursa çok memnun olurum.

Ucuz mu paralı mi izliyorsun :nopsrn:

Ucuz mu paralı mi izliyorsun :nopsrn:

Reklamlar çok hoşuma gitmiyor. Bir de algıdan mıdır, nedir bilmiyorum; her ne kadar 1080p HD yazsa da, bana pek öyle görünmüyor. :D beIN CONNECT kullanıyordum. Sözleşme bitti. Daha ucuz ve daha çok film barındıran bir siteye geçmek istiyorum.

en son victoria & abdul'u izlemiştim, çok beğenmiştim. bilmem siz beğenir misiniz. :cici:

Reklamlar çok hoşuma gitmiyor. Bir de algıdan mıdır, nedir bilmiyorum; her ne kadar 1080p HD yazsa da, bana pek öyle görünmüyor. :D beIN CONNECT kullanıyordum. Sözleşme bitti. Daha ucuz ve daha çok film barındıran bir siteye geçmek istiyorum.
Ay ben izliyorum valla azıcık net olsa da yeter :D

Film değil, site önerisi istiyorum. :D

aaa pardon. link vermek yasak ama site adı verelim, unutulmaz filmler (güzel, seçkin, kaliteli filmler olur) ve 720pizle (görüntü kalitesi iyi) takip ettiğim iki sitedir. yalnız bu siteleri de hangi filmler nete düşmüş diye kontrol etmek için kullanıyorum sonra izlemek istediğim filmi torrentten çekiyorum. bilmem siz çeker misiniz. :cici:

aaa pardon. link vermek yasak ama site adı verelim, unutulmaz filmler (güzel, seçkin, kaliteli filmler olur), 720pizle (görüntü kalitesi iyi) takip ettiğim iki sitedir. yalnız bu siteleri de hangi filmler nete düşmüş diye kontrol etmek için kullanıyorum sonra izlemek istediğim filmi torrentten çekiyorum. bilmem siz çeker misiniz. :cici:

Evde sorun değil de, okulda internet çok kötü. İndirme yapamam. Anlık izleyip kapatmam gerekiyor. :) Sağ ol yine de. :D

"filmakinesi" tavsiye ederim izleme alternatifleri iyi kullanışlıda

"filmakinesi" tavsiye ederim izleme alternatifleri iyi kullanışlıda

Teşekkür ederim, fakat böyle sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. :D Ücretli olsa da fark etmez. Reklamsız ve film arşivi geniş olsun, bir de alt yazı seçeneği olsun yeterli. :)

XPXo90.png

Tamam, iki adet buldum. Gerek kalmadı. :D

Teşekkür ederim, fakat böyle sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. :D Ücretli olsa da fark etmez. Reklamsız ve film arşivi geniş olsun, bir de alt yazı seçeneği olsun yeterli. :)

XPXo90.png

Shdhshahsh filmakinesinde mi böyle bişey çıktı uzun süredir film izlemiyorum bozmuştur site kendini heralde galiba sanırsam :D

Ben sana ozelden yazarim dostum guzel siteler biliyorum :D

Geri