Film sitesi nasıl yapılır?

• Kullanıcı Ceku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2762 gün önce görüldü
Arkadaşları sinema sitesi tasarlıyorumda filmleri tek tek indirmem biraz sıkıntı ki programım yok bana örnek olarak kafanıza göre bir fragman indirseniz ve mail olarak gönderseniz nasıl olur ? Ödevim için lazımda.

Kur Wordpress sonra wp film botu çek filmleri bir tıkla temiz

gSen ne istiyorsun anlamadım ki bir sinema sitesi tasarımı yapıyorsun buraya kadar tamam

Fragmanmı istiyorsun, fragmandan kastın filmlerin fragmanlarımı yoksa intro tarzımı :o

Not: Fragmanların Embed kodları vardır küçük bir yazılım ile sitene embed ekleme kısmı yap indirmeden youtube üzerinden sitene ekle

Tam olarak ne istediğini biraz daha açarsan belki yardımcı olabilirim sana.

Film sitesi kurmak için iki yol bulunmaktadır. İlk olarak, filmleri yalnızca kodlarını sitene ekleyip asıl film dosyalarının farklı sunucularda barındırılması veya ikinci yol olarak tüm filmleri kendi sunucuna alman ve yayımlamandır.

İkinci yolu seçmen halinde maliyetin çok yüksek olabileceğini unutma.

İlk yolda ise, normal bir hosting paketi işini görecektir çünkü filmlerin trafiği senin sunucundan sağlanmamaktadır. İstediğin bir paketi satın alabilirsin.

Çok terimsel detaya inmeyeceğim. En basit yol olarak, wordpress seçeneği duruyor önünde. Php film botlarıyla bu işi çözebilirsin.

Ya arkadaşlar ben sitemi yaptım zaten :) elimde hazır gayet profosyonel bir site oldu da video eklemem lazım sadece tablolara, merak etmeyin kodunuda biliyorum hatta yazılım kodları hakkında bilgim var. Elimde tek eksik bir tanecik film fragmanı onuda indirmek için program yüklemek istemiyorum pc benim değil. Eğer sizde bu program yüklü isee bana 2-3 dk lık film fragmanı indirin kafi :) Hocam filmlerin videolarını indirme tek tek dedi. Bir tane yerleştirmen konuyu öğrendiğini gösterir dedi. Olay bu :)

Filmin adını ve maili alayım o halde, diyelim :) Arkadaşlar ve ben başlığa yönelik yazdık, ondan karıştı trafik sanırım.

YouTube Video Downloader işini görebilir.

Ya arkadaşlar ben sitemi yaptım zaten :) elimde hazır gayet profosyonel bir site oldu da video eklemem lazım sadece tablolara, merak etmeyin kodunuda biliyorum hatta yazılım kodları hakkında bilgim var. Elimde tek eksik bir tanecik film fragmanı onuda indirmek için program yüklemek istemiyorum pc benim değil. Eğer sizde bu program yüklü isee bana 2-3 dk lık film fragmanı indirin kafi :) Hocam filmlerin videolarını indirme tek tek dedi. Bir tane yerleştirmen konuyu öğrendiğini gösterir dedi. Olay bu :)

Local çalışmıyorsan site link Demo atarmısan kodlamada yardımcı olalım

Benim tek anlamadığım bu nasıl proje hangi okul korsan film sitesi ister :o

Local çalışmıyorsan site link Demo atarmısan kodlamada yardımcı olalım

Benim tek anlamadığım bu nasıl proje hangi okul korsan film sitesi ister :o
FrontPage den yapılmış bir site dur atmaya çalışayım ama link olarak gitmez çünkü web uzantılı değil denemiştim birisine atmayı. Mail adresini pm ile atarsan ordan deneyebilirm kei

Program falan uğraşma 'savefrom' adresine gir youtube'dan herhangi bir filmin fragman linkini al yapıştır o siteye hd indirip atarsın kendi sitene.

FrontPage den yapılmış bir site dur atmaya çalışayım ama link olarak gitmez çünkü web uzantılı değil denemiştim birisine atmayı. Mail adresini pm ile atarsan ordan deneyebilirm kei

Hayli hazır Profesional film sitesi elimde mevcut açarım sana üyelik gir arkadaş ile yaptık dersin

Tek yaptımdersen yemezler,

Sistemde fragmanı kendi çeker

Oyuncuları kendi çeker

Film içinden görsel çeker ve filmle ekler

Film öncesi reklam özelliği

Film bitince reklam özelliği

Film hata link hatırlatıcı

Film karartma özelliği

Dediğim gibi uğraşma boşuna yorma kafanı vay bizde öğrenci olduk sonunda atıldık ama olduk yani yardımcı oluruz

Arkadaş anladığım kadarıyla herhangi bir filmin fragmanını indirip ve upload edip ona linkini yollamamızı istiyor. Doğru mudur?

Hayli hazır Profesional film sitesi elimde mevcut açarım sana üyelik gir arkadaş ile yaptık dersin

Tek yaptımdersen yemezler,

Sistemde fragmanı kendi çeker

Oyuncuları kendi çeker

Film içinden görsel çeker ve filmle ekler

Film öncesi reklam özelliği

Film bitince reklam özelliği

Film hata link hatırlatıcı

Film karartma özelliği

Dediğim gibi uğraşma boşuna yorma kafanı vay bizde öğrenci olduk sonunda atıldık ama olduk yani yardımcı oluruz
Teşekkür ederim ama hocam benim yaptığım projeyi baştan beri takip ettiği için yutturamam , ki benimki bitti sayılır. Ve hocam çok kurnaz anlar benim o kadarını yapamayacağımı :) Yine 100 lük bir ödev hazırladım sıkıntım yokta tek video indirmekti sorun. Sağ ol @Plesk şimdi senin önerini deneyeyim teşekkür ederim :)

Web dillerinden anlıyorsan, ufak bir link verelim bilen arkadaşlara da kodlama seçeneklerinde yardımcı olur:

http://www.video2mp3.at/settings.php?set=check&format=mp4&id=tXCaQ7-Jjsk&key=asdasd

kısmından sonra gelen kısma youtube url id'sini yazıyoruz, bildiğiniz üzere. bir kaç f5 ile dönüştürme tamamlanıyor.

gelen sayfada | ile ayrılmış yerler de çekeceklerimiz.

dl(2.kısım).downloader.space/dl.php?id=(3.kısım)

örnek:

dl4.downloader.space/dl.php?id=43caac610391ba7a90df98b11fb10a96

bunu direk elle yaparakta youtube indirmelerini istediğiniz formatta indirebilirsiniz.

umarım yasak bir konuya el atmamışımdır;x

Filmin adını ve maili alayım o halde, diyelim :) Arkadaşlar ve ben başlığa yönelik yazdık, ondan karıştı trafik sanırım.

Başlığı değiştiiren dahi açıklamamı okumamış düzgünce bence :) ben site yapmayı biliyorum zaten :kiki:

@Kartalizm , @VeyseL , @Kei , @Plesk teşekkürler indirdim ve yaptım : )

Geri