Film Replikleri

Konu sahibi son olarak 3026 gün önce görüldü
"Eger Çok Şanslıysanız; Hayatınızda Bir Kere Hayatınızı Önce ve Sonra Olarak Ayırabilecek Biriyle Tanışacaksınızdır."
My Sassy Girl (2008)

"Onu unutmam gerektiğini bir türlü unutamıyorum."
(Akıl Defteri)

"Birisiyle mühürlenmek onu gördüğünde her şeyin değişmesi gibidir. Bir anda seni gezegene bağlayan şey yer çekimi değil o olur.
Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma

" Birlikte olmayı haketmeyen milyonlarca insan yanyanayken
Ben neden hala senden ayrı nefes alıyorum? "

► City Of Angels

600858_440279965997104_1290913364_n.jpg

77081_455222264536057_688456356_n.jpg

Seni hiç terketmeyeceğimi söylesem, beni sevebilir misin?

+ Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. -Benjamin Button Filminden

Kaderin ne getireceğini bilemezsin. -Benjamin Button Filminden

+ Aradığını bulmak için bakacağın yeri bilmelisin. -Conan Filminden

+ Ancak beklenti varsa hayal kırıklığından söz edilebilir. -Spartacus Dizisinden

+ Yapacak hiç bir şey kalmamışsa koşmak tek yoldur. –B.T

-Eğer kaçamıyorsan, tamamen başkalarına bağımlıysan, gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun. –İçimdeki Deniz Filminden

+ Birinden ayrılmanın en kötü tarafı nedir biliyor musun? Ayrıldığın kişileri ne kadar az düşündüğünü hatırlayıp, onlarında seni ne kadar az düşündüğünü fark etmen. -Before Sunset Filminden

+ Kendini kaybolmuş hissettiğin zaman gözlerini kapamalısın ve en mutlu anını düşünmelisin. Heyecanlı değil. Sadece gerçekten mutlu olduğun bir an’ı. O buna saadeti aramak diyor -Joseph Chambell-The Namesake Filminden

ya al canimi ya artik mutlu et beni yeter kaderime suruklendigim yoruldum ben

Geri