Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forrest : Annem hep şöyle derdi: ”Hayata devam edebilmek için geçmişi arkada bırakmak gerekir.” Benim koşmam da bununla ilgiliydi sanırım. 3 yıl, 2 ay, 14 gün ve 16 saat koştum.
Bi gün uyanırsınız ve büyümüşsünüzdür. Ve kafanızdaki tüm insanlar
değişmiş ya da gitmiştir. Kendi kendinize düşünür ve, gerçekten o kadar
uzun zaman olmuş mu oturup, gülüşeli dersiniz. Hayır o kadar olmadı.
Hayat böyle geçip gider. Bunca zaman olan şey belki de düşündüğümüzden başkası değildi
Gitmek cesaret ister ufaklık..
Gideceğin yer neresi olursa olsun, sevdiklerinle arana mesafe girince..
Varış yerinin hiç bir anlamı kalmaz..
Vedalaşmak da zor iştir biliyor musun?
Oturursun geminin kıçına.
Bakarsın sevdiklerine, gittikçe ufalırlar, ufalırlar, kaybolurlar..
O zaman anlarsın işte!
Vedalaşmak asıl kalana değil, gidene zor!
Bu açıklanamaz ama hissedersin. Hayatin boyunca dünyayla ilgili bazı şeylerin yanlış olduğunu hissetmişsindir.. Ne olduğunu bilmezsin ama o ordadır; beynine saplanmış bir kıymık parçası gibi... Seni deli eder...
Biliyorum, bu şehir getirecek seni bana, belki bir konser kuyruğunda, belki tıkış bir metro vagonunda. Götürdüğü gibi getirecek, aksayan bir gecenin topal ışığında. Sevmez bu şehir ağlayan erkeği, biliyorum getirecek, ağlamaya çeyrek kala. »
- Neden ölüyorsun anne?
+ Vaktim doldu, sıram geldi. Ah hayır, sakın korkma bir tanem; ölümde hayatın bir parçası. Hepimizin kaderinde olan bir şey. Bunu bilmiyordum ama senin annen olmak da kaderimde vardı. Elimden geleni yaptım.
- Çok iyiydin anne.
+ Ben insanın kaderini kendinin çizdiğine inanırım. Tanrının sana verdiklerini en iyi şekilde değerlendirmelisin.
- Benim kaderimde ne var anne?
+ Onu kendin bulman gerekecek