Film Önerileri

K
@solitude ben küp filmini bulamadım ya çok eski yapımları çıkıyor ama fragmanını izledigim o değildi.

Merhaba @kLara;

Veya

Predestination mütiş bir film baştan sona hoaydaaa dedirten beyin yakan cinsten bir film.Güzeldir öneririm.

Hd film bulmak cok zor olmus . Ama buldum bırkac sayfa gecelerıbos vaktım cok oluyor hep fılm ızlıyorum.

Yukarıdaki arkadaşın mesajı bana şunu hatırlattı:

index.jpg

Gelmişken film de ekleyeyim,

Tron (1982)
Tron: Legacy (2010)

Bugün izlediğim bir gerilim filmi. Başta zaman kaybı gibi gelse de film ilerledikçe sıra dışı kurgusu ile yer bulabilir.
Zaman, mekan tünelinde kaybolmaya dair bir film. Bundan dolayı öykünün başını anlamak için sonunu görmek gerekiyor.
Kulûbe, 2011 yapımı.

kulube-enter-nowhere-420x600.jpg

ostre.jpg

ostre sledované vlaky / sıkı denetlenen trenler. bohumil hrabal'ın aynı ismi taşıyan romanından uyarlama, çekoslovakya yapımı, jiri menzel filmi. tren hareket memuru genç miloş'un ikinci dünya savaşı sırasında ıssız bir istasyonda geçen hikayesini anlatıyor.

-

MV5BYjBiZTU5MDItOGI0OC00NzA0LWI0NzktOWJkMmU1ZDU3MzJmXkEyXkFqcGdeQXVyODY5Njk4Njc@._V1_FMjpg_UX1...jpg

gadajace glowy / yüzlerle konuşmak. leh yönetmen kieslowski'nin 16 dakikalık belgeseli. her yaştan insana sırayla şu basit iki soru soruluyor: sen kimsin? ve ne istiyorsun?

-

MV5BYmM0ODBiMTQtNDFkZS00Zjg1LWFkNGMtZTg2NzBlMmZjNjlhXkEyXkFqcGdeQXVyMTMxMTY0OTQ@._V1_.jpg

die blechtrommel / teneke trampet. günter grass'ın romanından uyarlanan, volker schlöndorff filmi. nazizm iktidara emin adımlarla yürür. büyümeye direnen küçük oskar, hep çocuk olarak kalmaya karar verir.

Öyle bir film ki yıllardır bir daha izlemeye cesaret edemedim. Öyle bir film ki baba-oğul ve tanrı-insan mücadelesini muhteşem anlatıyor. Öyle bir film ki attığı tokatın acısı yıllarca geçmiyor. Bir Zvyagintsev klasiği.
1732013960075.png

Screenshot_20251123_184712_Instagram Lite.jpg

Screenshot_20251123_184229_Instagram Lite.jpg

@Larien tiplere baak: )
arka fonda disco disco partizane..
görünce fragmanı sen aklıma geldin: ) hürmetler..

The Tomorrow War
Bilim Kurgu / Aksiyon

1763917320038.jpeg

Geri