Film gibi rüyalar

Konu sahibi son olarak 2266 gün önce görüldü
Merhaba [emoji260][emoji262]

Rüyamda evimdeyim ve dua ediyorum. Tanrım lütfen varlığını kanıtla ve bana kim zarar verip beni hasta ediyorsa onu bana göster. Bende bir ömür senin kölen olarak çalışayım diyorum. Lambaları kapatıp yatağa uzanıyorum. Yatağın sol tarafındayım ve gerçektede aynı şekilde yatarım ama, neden rüyada buna dikkat edip düşündüm bilmiyorum. Her neyse daha uyumamışken içeriye biri giriyor ve bana yastığının altına kapının anahtarını koy kızım, böylece içeride olan düşmanın dışarıya çıkmak için yanına gelmek zorunda kalacak ve sende sana "aç" dediğimizde onun peçesini açıp kim olduğunu göreceksin dedi ve gitti. İçimde korku hissettim ama söylediklerini yaptım. Bir müddet gözüm kapalı bekledim vve içeriye simsiyah giyinmiş korkunç biri girdi. Gözümü hafif açmış bir şekilde gizlice izledim. Bir müddet anahtarı aradı ve en son yanıma yaklaştı. Tam elini yastığımın altına uzatmışken bir ses yükseldi "peçeyi aç". Bu kişinin tepkisizliğinden anladım ki sesi sadece ben duyuyordum. Hızlıca peçeyi açtım ve tanıdığım bir kadını gördüm. Bu gerçek hayatta da tanıdığım fakat pek az görüştüğüm hatta neredeyse hiç görüşmediğim varlığını dahi unuttuğum bir kadındı. Daha sonra uyandım.

Rüyalarımın hepsi film gibi. Bazen not edip senaryoya dönüştürmeyi düşünüyorum. [emoji255]

Çok şanslısın ben rüya görmüyorum ya da görüyorsam bile çok nadir hatırlıyorum. Bu sabah da o nadir anlardan birini hiç detaysız tek bir sahne hatırlayarak yaşadım =)

Çok şanslısın ben rüya görmüyorum ya da görüyorsam bile çok nadir hatırlıyorum. Bu sabah da o nadir anlardan birini hiç detaysız tek bir sahne hatırlayarak yaşadım =)
Bende öyle olmak isterdim. Çünkü rüyalarım sayesinde asla dinlenmiş bir şekilde uyanmıyorum. Bazen yattığımdan daha yorgun kalktığım bile oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Dem
Konuyu daha fazla uzatmasam iyi olacak yoruma odaklanalım sonra devam ederiz canım =)

Simdi kafama takilan iki soru var. :hmm:
Bir rahatsizliginiz var mi? inanciniz tam mi?

Kitapella hanim uyumadan once dua edip bu ruyayi gorseydiniz, karsiligini bulmus olacaktiniz. lakin ruya icinde dua edip, ettiginiz duanin gerceklesmesi tamamen sizin dışınızda bir durum. ve bu ruya hidayete ermeniz icin bir uyari. inancinizi bu yuzden merak ettim. ruyanizda Allah-u teala sizi kapisina cagriyor. size dua ettiriyor ve sizden bir soz aliyor "bir ömür senin kölen olarak çalışayım." zarar veren ya da verecek olan, simsiyah bir kadin gosteriyor.
Beni bu tarz ruyalar hep etkilemistir. buyuk mesaj var. dikkate almak lazim.
kendinizi çaresiz hissettiğiniz ve çözümden uzaklaştığınızi hissediyor musunuz? Allah’tan yardım isteyenler gerçek hayatta insanlardan ve hayattan umudu kesmiş olabilir..
Artık yaşadığıniz sorun için bir çıkar yol bulamıyor olabilirsiniz. Ve dua etmek onun serrinden emin olmak demektir. Umarim eminlik söz konusudur.
Sagliginiza, huzurunuza ve cevrenize dikkat edin. kalbinize kulak verin, dinleyin efendim...

Benim rüyalar biraz korku biraz fantastik.. Zorluyor bazen.

Simdi kafama takilan iki soru var. :hmm:

Bir rahatsizliginiz var mi? inanciniz tam mi?

Kitapella hanim uyumadan once dua edip bu ruyayi gorseydiniz, karsiligini bulmus olacaktiniz. lakin ruya icinde dua edip, ettiginiz duanin gerceklesmesi tamamen sizin dışınızda bir durum. ve bu ruya hidayete ermeniz icin bir uyari. inancinizi bu yuzden merak ettim. ruyanizda Allah-u teala sizi kapisina cagriyor. size dua ettiriyor ve sizden bir soz aliyor "bir ömür senin kölen olarak çalışayım." zarar veren ya da verecek olan, simsiyah bir kadin gosteriyor.

Beni bu tarz ruyalar hep etkilemistir. buyuk mesaj var. dikkate almak lazim.

kendinizi çaresiz hissettiğiniz ve çözümden uzaklaştığınızi hissediyor musunuz? Allah’tan yardım isteyenler gerçek hayatta insanlardan ve hayattan umudu kesmiş olabilir..

Artık yaşadığıniz sorun için bir çıkar yol bulamıyor olabilirsiniz. Ve dua etmek onun serrinden emin olmak demektir. Umarim eminlik söz konusudur.

Sagliginiza, huzurunuza ve cevrenize dikkat edin. kalbinize kulak verin, dinleyin efendim...
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Evet bir inanca sahibim ve neden öyle dua ettiğimi bilmiyorum. Sağlık konusunda bir baş dönmesi problemim vardı fakat bunun tıpta bir cevabı yoktu. O nedenle artık üzüntülerimden kaynaklanan psikolojik bir durum olduğuna inandım. Bu rüyayı ise tamamen iyileştikten sonra gördüm.

Geri