Filler ölmeden önce ölecekleri zamanı hissederler.. devami icerikte..

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)

Filler ölmeden önce ölecekleri zamanı hissederler.Ve acı çığlıklar atarak, yakındaki bir mağaraya doğru yola çıkarlar. O çığlığı duyan civardaki filler de mağaranın ağzında toplanır.

Her biriyle vedâlaşıp, âdeta "helâllik" alan fil, kendi ailesiyle baş başa kalır. Başlarını ve kuyruklarını birbirine sürterek, gözlerinden yaş dökerler. Sonra arkasına bakmadan ağır ve vakur adımlarla mağaraya yönelen fili, ailesinden birisi veya çocukları takip etmek istediği zaman diğer filler mâni olur.

Mağaraya tek başına giren fil, içeride bir kere daha feryad ettikten sonra canını verir. Son feryadı işiten filler kısa sürede bıraktıkları yerden hayatlarına geri dönerler. Bu olayı hayret ve merakla izleyen gazeteci ve araştırmacılar, filler dağılır dağılmaz mağaraya girdikleri halde ölen filin cesediyle karşılaşırlar.

bence hayvanların hepdi böyle Külkedisi benim kedim öleceği gün benim göbeğimden hiç ayrılmadı çok severdi göbeğimde uyumayı ve o gün tırnaklarını geçirdi gitmedi göbeğimden:sulugoz: sabah uyandığımda ölmüştü kucağımda:sulugoz:

bence hayvanların hepdi böyle @Külkedisi benim kedim öleceği gün benim göbeğimden hiç ayrılmadı çok severdi göbeğimde uyumayı ve o gün tırnaklarını geçirdi gitmedi göbeğimden:sulugoz: sabah uyandığımda ölmüştü kucağımda:sulugoz:

Yaa ßaşak hayvanda olsa oda bi can tasiyor:( helede hayvanlara daha cok aciyorum ben hasta olduklari zman derdini anlatamiyor..:sulugoz:Bazilari nasil eziyet edebiliyolar hayvanlara anlam veremiyom..

Yaa ßaşak hayvanda olsa oda bi can tasiyor:( helede hayvanlara daha cok aciyorum ben hasta olduklari zman derdini anlatamiyor..:sulugoz:Bazilari nasil eziyet edebiliyolar hayvanlara anlam veremiyom..

bak örnek olarak
esh8215.jpg

ben bu habere günlerce ağlamıştım

Kastamonu'da 6 yavrusu olan bir sokak köpeğinin, sokak ortasında üzerine kızgın yağ dökülmesi hayvanseverler ve yetkilileri harekete geçirdi.

bunlar adam insan değil...

ama ben kedime çok iyi bakmıştım:(:(:(:( onun kaderi oymuş :sulugoz: kedi saplantımın nedenide anlaşıldı sanırım :(

bak örnek olarak
esh8215.jpg

ben bu habere günlerce ağlamıştım

Kastamonu'da 6 yavrusu olan bir sokak köpeğinin, sokak ortasında üzerine kızgın yağ dökülmesi hayvanseverler ve yetkilileri harekete geçirdi.

bunlar adam insan değil...

ama ben kedime çok iyi bakmıştım:(:(:(:( onun kaderi oymuş :sulugoz: kedi saplantımın nedenide anlaşıldı sanırım :(

Bunu yapan bir insan olamaz merhamet yokmu bunlarda yaa offff icim yandi valla:(

Anladim ben canim..onunda ömrü okdarmis yapcak bisi yok..

Ben bazen facede görüyorum eziyet edilmis hayvanlara bakamiyom yaa icim yanior birden:(

Geri