Filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Su olan bitende hemen zaten bilip bilmedik dedikleri sey " ayy satmasaydilar." Yukardakide demiski abdulhamit satti. Dostum Osmanli zamaninda hepsi sukut icinde kimse orayq KUDUSE BULASAMIYORDU. OSMANLI DUSURULDU BASLADI AMERIKA INGILTERE YAHUDI cokenleri.

At gozluklerinizi cikartin yasanan KATLIAMA KATLIAM DIYIN. yazik yazik!

Su olan bitende hemen zaten bilip bilmedik dedikleri sey " ayy satmasaydilar." Yukardakide demiski abdulhamit satti. Dostum Osmanli zamaninda hepsi sukut icinde kimse orayq KUDUSE BULASAMIYORDU. OSMANLI DUSURULDU BASLADI AMERIKA INGILTERE YAHUDI cokenleri.

At gozluklerinizi cikartin yasanan KATLIAMA KATLIAM DIYIN. yazik yazik!

vicdan mastürbasyonu yapmaktan sıkılmadın mı ablacım sen ? birbirine asırlardır düşmanlık eden ve savaşan kardeş çocuklarının kavgalarını sürekli foruma taşıyıp bize saf tutturmaya çalışmaktan vazgeçsen mi artık. hümanizmcilik dersinizi türk milletine karşı değil, savaşı sürdürenlere verin.

hazir yazmisken sunuda yazim herkes bilsin

ben vatanini milletini topragini bayragini canigönülden seven gurbetde yasayan müslüman evladiyim
türkün türkden baska dostu olmadigi gibi müslümaninda müslümandan baska dastu olmadiginin bilincinde olan bir türk müslümaniyim
filistin aslinda bizlerin kirmizi cizgisi

Altar'in oglu Tarkan repligi gibi oldu. : )
ah o eski tarkan filimleri nekadar güzeldi ya
simdi yeni nesil dizileri cikti o eski nostaliji filimler piyasadan kalkdi

türkçe yazmayı bilmeyen türk mü olur ya. adam "özbeöz"ü bile öz ve öz olarak yazmış ya ahaha, herif türkçe katili. türkçe tükçe olalı böyle zulüm görmedi.

vicdan mastürbasyonu yapmaktan sıkılmadın mı ablacım sen ? birbirine asırlardır düşmanlık eden ve savaşan kardeş çocuklarının kavgalarını sürekli foruma taşıyıp bize saf tutturmaya çalışmaktan vazgeçsen mi artık. hümanizmcilik dersinizi türk milletine karşı değil, savaşı sürdürenlere verin.

filistin meselesi bizim mesele olmaya bizim meselemizdir
hadi diyelimki bizim meselemiz deyil
sen okadarmi vicdansizin okadarmi sende beyin körlügü var
hamasi senin gibi bilgisizlere bahane ederek orantisiz sistematik birsekilde insanlar coluk cocuk katlediliyor görmüyonmu
nasil bir zihniyete sahipsinki ölen coluk cocuk yasili kadin katliyamini ve israilin esas hedefini göremiyon

bak israilliler yahudiler
sende dahil dünyadaki bütün insanlari hayvan olarak görüyorlar
hayvan ve yahudiye hizmet icin yaratildi görüyorlar bunlari bilmeyecek anlamayacak kadar uzakdami yasiyor senin beynin

cok lux bir söz ettin bu söz kapezetemi asdi anlaya bilmekde baya zorlandim
her bildigini gören bilir gibime geldi
Kapezetemi asdi derken bu Türkçe mi anlayamadım da o düşündürdü beni belki Türk değil de Suriyelisiniz falan sandım. Ne bileyim.

Muslumanliga olan kinini nefretini kusarken iyi; bana gelince vicdana oynuyirum. Bi detayida unutma; israiller misafir amacli ilk geldiklerinde bize yapilan zulumden sinra sizler filistinliler hayallerimizi yikmayin gibisinden bir duvar yazisi ile iniyor filistine. 75 yildirdirda isgal edip vuruyor. Senmi turksun? En buyuk yahudilerin onunde gidenisin. Yazdigin postlari goruyoruz.

Editlemeyin lan cevabimi yetti artik

fikrini belirten her üyeye hakaret eden bir platformda böyle konuların konuşulmasına müsade edilmesi saçmalık. önce görgü kuralları diye bir konu açılmasını öneririm. iki kelimesinden birinde hakaret olan postlar görmek zorunda değiliz.

konuya dair: satıp satmadıklarıyla ilgilenmek gereksiz. yani bu bizim dış dünyaya olan bakış açımızı belirleyemez.. geçmişte yaşamamayı ne zaman öğreneceğiz merak ediyorum. amerika, rusya suriye’de. şimdi amerika karadeniz’de. pkk zaten dibimizde. israil’in yaptıkları, planları ortada. pkk’nın büyük kürdistan hayalleri ortada. bizimkilerde her kudüs/filistin mevzusunda toprak mevzusunu kaşıyarak aradan sıyrılmaya çalışıyorlar. osmanlı’ya dair her şeyi reddedip, osmanlı’ya yapılan ‘hainliklere’ gösterdikleri tepkiler muazzam.

filistin meselesi bizim mesele olmaya bizim meselemizdir
hadi diyelimki bizim meselemiz deyil
sen okadarmi vicdansizin okadarmi sende beyin körlügü var
hamasi senin gibi bilgisizlere bahane ederek orantisiz sistematik birsekilde insanlar coluk cocuk katlediliyor görmüyonmu
nasil bir zihniyete sahipsinki ölen coluk cocuk yasili kadin katliyamini ve israilin esas hedefini göremiyon

bak israilliler yahudiler
sende dahil dünyadaki bütün insanlari hayvan olarak görüyorlar
hayvan ve yahudiye hizmet icin yaratildi görüyorlar bunlari bilmeyecek anlamayacak kadar uzakdami yasiyor senin beynin

aynen kanka bana da şuradan bir tane touch blue alsana....

Satmıştır. Kendilerinin iddiası ise sattıkları yerlerde bugün zaten resmî İsrail Devleti yer almakta. Yine kendilerinin iddiasına göre Filistinliler satılan topraklarda hak iddia etmiyor. Fakat Gazze ve Kudüs satılan topraklar arasında yer almıyor. Biz işgalci İsrail Devleti derken bundan bahsediyoruz diyorlar. Bizim olan topraklardan bizi kovanlarla bizim savaşımız diyorlar. Evet satıldı, ama nereler satıldı? Şu an savaşın geçtiği topraklar satıldı mı? Çocukların öldürülmesine ses çıkarmayı Hamas yanlılığı mı sanıyorsunuz? İslam karşıtı olacağım diye mal oluyorsunuz.

İsrail bir devlet gibi değil, terörist bir örgüt gibi davranmakta. Buna dur demek terörist yapmaz sizi. İsrail son yaptığı bombalama, dünya medyası ile alay geçer gibi açıklama yapmaları sebebiyle başı küçükken ezilmesi gereken bir yılana döndü. Bugün bu barbarlığa susup arka çıkarsanız, yarın sınırlarınıza dayanıp sizin çocuklarınızın cesetlerini ellerinize verdiğinde çok geç olduğunu anlarsınız.

İsrail’e artık birilerinin dur demesi gerekiyor. Bu ister resmî bir devlet olsun ister terör örgütü.

Geri