Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen kesin gidersin de ne yazık ki kurulu düzenin var bırakamıyorsun.gitmeyen yahudi olsun
Benim kim olduğum hiç önemli değil. Yahudi düşmanlığı veya başka bir toplumun düşmanlığını yapmak senin gibilere yakışır. Hem konumuz Yahudi düşmanlığı da değil, Gazze'ye gitmek. Giderim diyorsun ama sadece lafta. Seni tutan mı var? G*tün yemiyor girmeye ama dilin hem uzun hem ırkçı.
Benim kim olduğum hiç önemli değil. Yahudi düşmanlığı veya başka bir toplumun düşmanlığını yapmak senin gibilere yakışır. Hem konumuz Yahudi düşmanlığı da değil, Gazze'ye gitmek. Giderim diyorsun ama sadece lafta. Seni tutan mı var? G*tün yemiyor girmeye ama dilin hem uzun hem ırkçı.
Daha kötüsü türkçeyi dahi zor anlıyordun ki saçma sapan çıkışlarda ve ithamlarda bulunuyorsun çünkü, yazılanı içerik olarak doğru anlamıyorsun.
Ne oması gerekli de gitmene ihriyaç duyulsun? Bu kadar yaşananlar yetmiyormu gitmen için?ALLAH hic birimizi gitmeye muhtac yapmasin
gün gelirde ihtiyac duyulursa giderim
ama biz türklerin düsmana korku dosta güven veren mehmetcigi var
ALLAH türk silahli kuvetlerimize yar ve yardimci olsun her konuda
herseyden önce mehmetcihgimiz gelir
vatanimiz milletimiz dinimiz coluk cocugumuz yurt disindada yasiyor olsakda mehmetcige emanetdir
ALLAHA hamd olsun mehmetcigimiz bizlerin filistine gitmesine gerek duydurmaz
Nah gidersin hahahahhaALLAH hic birimizi gitmeye muhtac yapmasin
gün gelirde ihtiyac duyulursa giderim
ama biz türklerin düsmana korku dosta güven veren mehmetcigi var
ALLAH türk silahli kuvetlerimize yar ve yardimci olsun her konuda
herseyden önce mehmetcihgimiz gelir
vatanimiz milletimiz dinimiz coluk cocugumuz yurt disindada yasiyor olsakda mehmetcige emanetdir
ALLAHA hamd olsun mehmetcigimiz bizlerin filistine gitmesine gerek duydurmaz
zaten gitmeye muhtac olursak ayni canakkale savasi gibi top yükün gitmeliyiz
büyük devletlerin büyük akli büyük planlari olur
birde devlet akli var
her ne olursa olsun bizler devlet aklina uymaliyiz
lafa geldimi bol keseden atiyorsun buda aklin ermediginden aklin kit iste
konu benim kurulu düzenimmiydide sen kurulu düzenimi araya katip sahsi saldiriyorsun