Filistin ile mutlak bir anlaşma yapılmalı.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bilmiyorum ama bana göre garantörlük nasıl bir kavram içerisinde değerlendirilir Ancak böyle bir sistem Filistin üzerinde fayda sağlar.
Tabii hemen diyecekler daha Kendi ülkeni doğru düzgün bir hale sokamadan Filistin'de ne işin var. Bu da kaçınılmaz bir haklılık verecek. Fakat şöyle bir şey var bugün İsrail denilen alçaklar bir Devleti ve milleti Göz göre göre yok ederken ses çıkarılmazsa yarın başkalarının başına gelmeyeceği nasıl Emin olunabilir? Bu konuda Fikri olanlar varsa lütfen söylesin.....

bugün İsrail denilen alçaklar bir Devleti ve milleti Göz göre göre yok ederken ses çıkarılmazsa yarın başkalarının başına gelmeyeceği nasıl Emin olunabilir?

evimde hiç günah işlemeyek otururken, neden eminlik hissetmem gerekiyor anlayamadım. allah'a olan güvenimi böyle söylevler ile sarsamazsınız.

geçmişten bugüne memeler daima tehlike altında oldu. kâh emildiler, kâh mıncıklandılar ve bunun önü alınamaz.
binaenaleyh kavimler ve devletlerde böyle yok olur.

biri de çıkıp demez ki, israfa akıttığımız paralar ile filistinlilere israilden toprak alalım.

bak kâmil ağabey; ben öyle sözler ederim ki, işitenler iflah olmaz bir körpe sanır. ama değilim dikkatini çekmek isterim.

evimde hiç günah işlemeyek otururken, neden eminlik hissetmem gerekiyor anlayamadım. allah'a olan güvenimi böyle söylevler ile sarsamazsınız.

geçmişten bugüne memeler daima tehlike altında oldu. kâh emildiler, kâh mıncıklandılar ve bunun önü alınamaz.
binaenaleyh kavimler ve devletlerde böyle yok olur.

biri de çıkıp demez ki, israfa akıttığımız paralar ile filistinlilere israilden toprak alalım.

bak kâmil ağabey; ben öyle sözler ederim ki, işitenler iflah olmaz bir körpe sanır. ama değilim dikkatini çekmek isterim.
Ancak; benim şöyle bir teorim var olumsuzluğa odaklanan bir beyinden bir İyi Fikir bekleyemezsin olumsuzluklar herkesin malumu şikayet etmek herkesin yapabileceği bir olay Çok da Zeki olmaya gerek yok Önemli olan çözüm önerileri geliştirebilmek Sadece merak ettim bu konuda ne yapılabilir

Ancak; benim şöyle bir teorim var olumsuzluğa odaklanan bir beyinden bir İyi Fikir bekleyemezsin olumsuzluklar herkesin malumu şikayet etmek herkesin yapabileceği bir olay Çok da Zeki olmaya gerek yok Önemli olan çözüm önerileri geliştirebilmek Sadece merak ettim bu konuda ne yapılabilir
bence israillileri, filistinlilere toprak satmaya ikna etmeyi deneyebiliriz. tanıdığım bir haham var ama türkiye'den değil.
aracı olmasını isterdim de malumun sınırlar da kapalı yanına gidemeyiz, e böyle şeylerde ancak yüzyüze konuşulur.

çözüme katkı sağlayabilecek bağlantılarıma erişemediğim için konudan çekiliyorum.
umarım fikir birliği ile hallolunur.

Gayet kinayeli ama güzel bir eleştiri. Ancak bu sözler çözüme yönelik değil. Olanı değiştirmek söz konusu değil artık ancak hani dünyanın Sözde insan hakları savunanların hep söyledikleri bir kavram var ya Barış Nerede bu kavram bilen var mı Ya da bu dümbükler nerelerde gören var mı o halde ne yapılabilir meselenin Aslı bu... bugün günde onlarca çocuğun onlarca insanın ölümüne ses çıkarmayan bir toplumun yarın başına gelecekleri konusunda ne gibi bir tavır takınacağı çok acınası bir durum.

Almanların yahudi katliamını kınayabilir misin kamil. Yoo umurunda olmaz. 3000 roketi phelestin niye almış İran'dan. Kutlama yapmak için mi. Birak allasen

Dur Kamil ortalık karışık, önce memleketi garanti altına alalım .p

Almanların Yahudi katliamını kınanması gereken insanlar en başta bugün yanlarında ortak yaptıkları Yahudiler. Bu kadar ahlaksız ve karaktersiz bir araya gelmesiyle sizce ne planlıyor. Gemisini kurtaran Kaptan gözüyle bakılmaz her şeye Bunlar sadece adımlar ilerisini düşünmek gerekiyor. Sırf katliamı yaşamasın lar diyerek Osmanlı döneminde kucak açan bir Osmanlı gerçeği var. Bu insaniyet vasfını taşıyan bir devletin yapacağı bir olaydı akat bugün aynı İsrail kendilerini soykırıma tabi tutan devletler ile beraber olup Filistin Devleti'ni soykırıma maruz tutuyorsa bunun bir bedeli olmalı Benim sorduğum sadece şu ne yapılabilir?

Almanların Yahudi katliamını kınanması gereken insanlar en başta bugün yanlarında ortak yaptıkları Yahudiler. Bu kadar ahlaksız ve karaktersiz bir araya gelmesiyle sizce ne planlıyor. Gemisini kurtaran Kaptan gözüyle bakılmaz her şeye Bunlar sadece adımlar ilerisini düşünmek gerekiyor. Sırf katliamı yaşamasın lar diyerek Osmanlı döneminde kucak açan bir Osmanlı gerçeği var. Bu insaniyet vasfını taşıyan bir devletin yapacağı bir olaydı akat bugün aynı İsrail kendilerini soykırıma tabi tutan devletler ile beraber olup Filistin Devleti'ni soykırıma maruz tutuyorsa bunun bir bedeli olmalı Benim sorduğum sadece şu ne yapılabilir?

Almanların yahudi katliamını kınayabilir misin kamil. Yoo umurunda olmaz. 3000 roketi phelestin niye almış İran'dan. Kutlama yapmak için mi. Birak allasen
3000 roketin niye almış diye soruyorsun ya sanırım bugün neden almış olduklarını gayet iyi anlamışsındır zaten İsrail denilen grinpis örgütüne karşı yapılacak en kötü iş o değil mi.... hadi bak işine

İnsan değilsin işte. Klasik ümmet kafası. Sünni ölürse katliam, geri kalana piyuuu. Ula senin savunduğun adamlar Kıbrıs'ta sana işgalci diyor be. Savaş her türlü dram. Olan garibana oluyor. Ama gariban her dinden dilden ırktan arkadaş.

Bana insan değilsin diyenin konuşma tarzına bak ya bir kere insan gibi kitap etmesini öğrenmen gerekiyor. Öyle entel entel laflar takılıp da anti muhalif kişilik sorununu ortalar lanse etmek küçük düşüyorsun....

Senin Ümmet kafası dediğin ne bilemem ama senin gibi kafasını modernlik diye satmışların düştüğü çarpıklığa düşmediğim kesin.

İnsan olmadığın konusunda yanılmışım. Çünkü "insanlık" dediğim seyin "hümanizm" olduğunu anlamayacak kadar dar fikirlisin. Bu darlikta hümanizm aranmaz.

Daha basit anlatayım.
Sen çocuk ölümüne üzülmüyorsun.
Sen Sünni çocuk ölümlerine üzülüyorsun.
Sen savaşı lanetlemiyorsun.
Sen, savaşlarda Sünniler kaybedince kazananı lanetliyorsun.

Türk- Arap Savaşı olsa Arap tarafında yer alırsın.

Geri