Fil Prensesi

Konu sahibi son olarak 439 gün önce görüldü
Fil sever.Fillerle yaşama hayali kurar.Rio karnavalın da file binmek ister.Mesleği: Fil eğitmeni.(olamadı)

Fili çağrıştıracak markalar; filli boya, selpak, flo,..

Fil kelimesi barındıran kelimeler; zencefil,filo,filtre,film,karanfil,filinta,filika,filistin,...

Fili çağrıştıran sosyal medya sitesi; flickr

Fil eşya; satranç taşı

tumblr_n31mu3cvYg1rm7nreo1_400.jpg

Buda benim selfei mmm;)

El salla el salla kol salla kol salla hortum salla hortum salla- Barış Manço şarkısının 2.versiyonunu yaptım benim için ^.^

tumblr_mqjm903ngI1rch77bo1_250.gif

anladığım kadarı ile bu bir fil aşkı.yanılıyorsam söyle.

seni o kadar iyi anlıyorum ki hamra, ben de birini sevince aynı böyle oluyorum sjsjkjs

Bu yazıyı ve konuyu okurken sizde güleceksiniz diğerleri gibi ama ben her zaman evcil bir filimin olmasını dilemişimdir.

Çocukluğumdan beri dillendiririm çocukluğumdan beri gülerler. Hint fukarası olarak yaşamaya razıyım aslında bir fil dostum olacaksa. Herkes cüssesine takmış. Bense unutamamalarına. Yapılan iyiliği unutmamalarına. Üzüntülerini unutmamalarına.

Hatırlamak için bir organımız var ama unutmak için yok malesef. Hatırlama yetilerine insanlar hayran olurken ben üzülüyorum her seferinde. Bir filim olsa dilini anlamasamda yanına oturur sarılırdım tüm yaşadığı acılara merhem olabilmek için. Şuncacık beynimle bile unutamadığım okadar acı varken hayatımda onlar nasıl acılar
çekiyordur kim bilir?

Neyse ..Yorum yapmayacağım..

tumblr_ml15c6mx7F1rm7nreo1_1280.png

[YOUTUBE]PUO6BWzdJEc[/YOUTUBE]

insanın en iyi dostu Fildir.
Itirazı olan video yu izlesin.:dyg:

Biri kendini aga sanıyor diğeri prenses :D Yazık sizeee

Biri kendini aga sanıyor diğeri prenses :D Yazık sizeee

ona bakarsan bütün insanlar kendini yaşıyor sanıyor oysa herşey sümülasyon her gün 1 saat o okula gidip geliyorsun sana daha yazık asdf

Konu Tımarhane ye döndü masaallah
Ben iki okuyayım üfleyeyim.
images

Marsta tuvalet acsak sana beleş olacak desene:hıı:

bana okurken zengin olma duası lütfen

Geri