-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seçim sürecindeki yanlışları ve doğruları bir kenara bırakalım. chp her kesime oynadığı halde aldığı oy ortada. tamam sağı taklit etmesin de sola dönen bir chp sence şu an aldığı oyu alabilir mi?Doğru söylüyor ve artık durduğu yeri tam olarak ifade etmelidir.
Sol tabanı birleştirmesi gerekiyor ve şayet başarabilirse belki olabilir.seçim sürecindeki yanlışları ve doğruları bir kenara bırakalım. chp her kesime oynadığı halde aldığı oy ortada. tamam sağı taklit etmesin de sola dönen bir chp sence şu an aldığı oyu alabilir mi?
Aslı varken kimse surete itibar etmez Juju Hanım. CHP en azından çizgisinde dursaydı belki iktidar olamazdı ama daha güçlü olurdu ve hükümet bu kadar pervasız olamazdı.Uzucu ama turkiyede sola yaslanan herhangi bir siyasi bakisin kazanmasi mumkun degil.
bazı şeyler keşke sosyal medya üzerinden olsaydı. daha dünkü parti zafer partisi yılların partisi türkiye işçi partisinden daha çok oy alıyorsa buradan bir sonuç çıkarmak gerekir. biraz halkı görüp gerçekçi bakmak lazım.Sol tabanı birleştirmesi gerekiyor ve şayet başarabilirse belki olabilir.
Bu seçimde isme oy verildiği için durum başka tabii ki.
Sosyal medya ile ilgisi yok ki.bazı şeyler keşke sosyal medya üzerinden olsaydı. daha dünkü parti zafer partisi yılların partisi türkiye işçi partisinden daha çok oy alıyorsa buradan bir sonuç çıkarmak gerekir. biraz halkı görüp gerçekçi bakmak lazım.
Sosyal medya ile ilgisi yok ki.
Sol görüşlü sayısının yeterli olmadığını biliyoruz ancak CHP'nin özü bu ve artık özüne dönmesi gerekiyor. Karma bir CHP ile soldan tam destek alamadığı gibi ortada kalıyor sürekli.
Aslinin kendini yedigi bir donemde chp bir adim daha one cikabilirdi diye dusunuyorum. Zaten bunca zamandir sadece muhalefet kanadinda kalmalarinin sebebi halkin saga karsi olan tutkusu.Ha bu ne kadar dogru onu tartismak gerekir. Ama ben dogrudan ziyade ulkede solun basarili olmasini zor gordugumden bahsettim. Bunca sikintiya soruna ve chpnin birlestirici soylemlerine ragmen olmuyorsa sapkayi onlerine alip dusunmeleri gerekir.Aslı varken kimse surete itibar etmez Juju Hanım. CHP en azından çizgisinde dursaydı belki iktidar olamazdı ama daha güçlü olurdu ve hükümet bu kadar pervasız olamazdı.
Juju Hanım;Aslinin kendini yedigi bir donemde chp bir adim daha one cikabilirdi diye dusunuyorum. Zaten bunca zamandir sadece muhalefet kanadinda kalmalarinin sebebi halkin saga karsi olan tutkusu.Ha bu ne kadar dogru onu tartismak gerekir. Ama ben dogrudan ziyade ulkede solun basarili olmasini zor gordugumden bahsettim. Bunca sikintiya soruna ve chpnin birlestirici soylemlerine ragmen olmuyorsa sapkayi onlerine alip dusunmeleri gerekir.
Akp’nin biraz solunda kaldığı için sol addediliyor zaar. Halbuki Akp’nin biraz solu Merkez Sağ’ın bir parça sağında kalıyor.yine taban cehaletinin özü konuya lanse edilmiş. cumhuriyet halk partisi ya da "chp" ya da "cehape" sol bir parti değil.