Fikirlere Kurşun İşlemez

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
ukz0l.gif

Merhaba arkadaşlar,

Bazen iki kelimelik bir söz , bazen uzun uzadıya fikirler , bazen kısa bir dörtlük en önemlisi sizden kopup gelen harfler yığını.

İçinizden geçen ve sadece size ait , sizin yüreğinizden sıyrılıp dilinize dökülen harfleri paylaşmak adına minik bir bölüm ile sizlerleyiz.

Sizler de sadece size ait olan ve içinizden gelen sözleri , kısa dörtlükleri bizimle paylaşın.

Fikirleriniz , hisleriniz ve sözleriniz sizi anlatsın.

Unutmayın !

Fikirlere Kurşun İşlemez

Paylaştığınız sözlerin size ait olmasına dikkat ediniz arkadaşlar. Alıntı sözler paylaşmamanız rica olunur.

Hayırlı olsun. :)

Not : Böylesine güzel bir düşünceyi önerdiği ve hayata kazandırdığı için Emir 'e çok teşekkür ediyorum. :cici:​

Bismillahirrahmanirrahim diyerek ilk söz benden gelsin. :o

' Seni özlemek çocuk sesinde kaybolmak gibi. '

Sen '' karagözlüm '' dersin ben '' çavreşamın '' derim ; sözcükler başka hisler aşk/a olur.​

Bana geri dönüp de kendimle savasimda gururunu kaybetmis ben'e müttefik olma... Her seyini kaybetmis bir asktan geriye, paylasilacak bir ganimet kalmaz unutma..

ZeN

Öyle ha deyince benden güzel bir sey cikmadi ama bu da böyle güzel bir konu icin "acemi kalem"den gelsin. (:

Oysa ben seni gerçekten sevmiştim.
Ruhumun en 'derin' yerine almıştım seni.
Ve ben sana benzeyendim.
Sen nefretine ortak ettin beni.

Insan secimlerinde hep hata yaptiysa; bir zaman sonra kaderine mutlu olma sansini cok görüyor.
Kendine biriyle mutlu olma hakki vermeyen insanlari bilir misiniz.? Ben biliyorum..

ZeN / Acemi Kalem

Geri