Fikirler sunalım belki olur

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Haydi aklımıza gelen şekillerin sunalım belki dikkate alan olur

ruslara, polonyalılara ve ukraynalılara soykırım düzenleyelim.

Şöyleki düşüncelerimizi söylememiz düşündüklerimizin oluşması için bir altyapı hazırlar

Ben bu konuya önem veriyorum Bence bu zihin kontrolü çok önemli hayatımıza Biz şekil veriyorsak ve her şeyi önceden düşünüyorsak neden iyi şeyleri düşünerek hayatımızı iyi bir seviyeye çıkarmıyoruz

Kötü şeyler düşünmek biraz maharet ister gerçekten öyle bakılırsa hayat bize bir hizmetkar Biz ne düşünürsek onu bize sumakla mükellef

Dusun dusun poeptur isin demis atalarimiz kamil bey... dusunerek olmuyor faliyet gerekiyor...

İşte benim hiç sevmedim olayda bu kanalda en son gelen mesaj hangisi net olarak göremiyorum altta yazan mı yoksa üstteki yazan mı Ama sorun değil sonuçta öğrenirim :)

Mutsuzluk benim icin bir yaşam bicimi... bir yaşam source...kamil abi...

Yok atalarımız onu o anlamda söylememiş hemen işimize gelen trafiği ile değerlendirme yiyelim düşünmek ayrı bir sanat fiiliyata dökmek ayrı bir iş

Mutsuzluk benim icin bir yaşam bicimi... bir yaşam source...kamil abi...
Arkadaşım mutsuz olarak nasıl bir yaşam Hayal edebilirsin ki şöyle bir bak mutsuz olmak için ne kadar sebebim var mutlu olmak için ne kadar sebebim var diye Kendine bir sor emin ol şundan mutlu olabilmek için çok fazla sebebim var

Geri