Fikir Farklılıkları

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Herhangi bir konu, olay, gelişme hakkında tek kaynaktan farklı fikirlere ulaşılabilmesini sağlamak.
Farklı fikirlerin sunulmasını teşvik etmek, farklılıkları mümkün olduğunca korumak, aynı çatı altında varolmasına destek olmak.
Bizim aklımıza gelmeyecek bakış açıları olabileceği gerçeğinin farkında olarak; ortak doğruyu bulmak için, başkalarının da doğrularını paylaşmasına imkan sunmak.

Fikir farklılığını kabul edemediğimiz bir gerçek. Kimse kendini kandırmasın; ben her fikre saygılıyım diye. Bizden olmayana tahammül yok.

''zevkler renkler tartışılmaz'' ile karışır.çünkü fikir ayrılıkları tartışılır.''tartışma'' sövmek demek değildir bu arada

Fikir farklılıkları her yerde her insanla olabilir, buna saygı duymaktır doğru olan. Ama fikir farklılıkları adı altında yapılan hakaretler kelimeyi gerçek anlamından uzaklaştırıyor

Human's ile fikir ve fantezi farklılarımın olmasından memnuniyet duyduğum keskin 1 realitedir.​

Güzeldir de bilimsel temelli bilgilerde üzerine aksi bir şey katılıp gidilmemesi gereken bir yol.
Bir iki iyi jargonla 2+2=5 tire kıç ayırınca kimseye bir hayrınız olmuyor.

fikir ne gezer forumda 2019 da
ben oldum sanan birkac uyenin
bu tanri da dunyayi yapamadi ben olsam surasini soyle yapardim
bu tanri da insana sekil veremedi ben surasini daha iyi yapardim
diyerek zavalliligini forumla paylasirken fazladan vakti olan diger kalabaligin da sohbetle gun gecirdigi bir ortam forum
inanc siyaset ekonomi haha
canin kufur istiyorsa iste meydan orada

Fikir farklılıkları
Zevk farklılıkları
Niyet farklılıkları
Çıkar farklılıkları

Her fark bir çatışma yaratır. Önemli olan bunu kabullenilebilir bir sevyede tutmak. Her şeye he diyene de salak gözüyle bakarlar. Diğerleri dayatmacı olur.

Geri