FIFA 15 Kurarken Hata Veriyor

Konu sahibi son olarak 4123 gün önce görüldü
vgJJXR.png

FIFA 15 i kurarken yukarıdaki hatayı alıyorum yoksay deyip devam ediyorum ama hemen her dosyada bu çıkıyor muhtmelen sonunda çalışmayacak oyun sebebi nedir sizce?

Bozuk sanırım;
data_graphic2_extra.big dosyası

Kaynak dosyalar okunamıyor sanırım indirdiğin yada cd içerisindeki nrg dosylarında bozukluk var yoksay deyip geçtiğinde çalıştırma ihtimali var ama oyunda takılmalar hatalar vs. sorunlar çıkacak.

Farklı bir kaynaktan indirmen gerekiyor.
Oyun upload ı sırasında sorun oluşmuş.. İndirdiğin dosya eksik yada bozuk kısmı var..

Bozuk sanırım;
data_graphic2_extra.big dosyası

örneklendirme için resim halini oluşturduğumda o dosya denk geldi big dosyalarının hepsinde öyle yapıyor

oyunu cd house den aldım parayla harici belleğe yüklettim, üç ngr dosyası halinde iso programı ile setupı açtım ve kurarken çıktı bunlar exe si dahil çoğu dosyayı yüklemedi ben de sinir oldum para iadesini aldım. teşekkürler hepinize

Cearbhall Silent

korsana para vermek de ilginçmiş

ben hiçbir zaman orijinaline para vermem zaten, ha hiç para vermeden netten indirmem de mümkün ama onunla da uğraşmak istemiyorum kaldı ki o zaman da hatalar çıkabiliyor

pes bu kadar uğraştırmıyor ama Fifa başka işte adamlar lisanslı lig ve takım barındıran oyununu iyi koruyorlar demek, onca hacker daha crackini doğru dürüst %100 çözememişler

orjinaline vermiyorsan korsanına hiç verme, indireceğin yeri bilirsen pek hata çıkmaz

denuvo drm çetin çıktı, çinli 3DM çatlattı ama tam kıramadı hala

Geri