Feyenoord - Fenerbahçe (2 - 1)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Jm ile oldu mu, en azından ligde şampiyon olabilirdik İsmail Kartal ile. Bu sezon tek rakip GS de olmayacak zannımca. Anadolu kulüplerinden Samsunspor bir hayli zorlayacak gibi hislerim öyle diyor tabi.
Mourinho artık ligi öğrendi ve bu sezon hata yapacağını düşünmüyorum. Avrupa maçlarını ise herkesten iyi biliyor, tanımadığı takım ve oyuncu yok.

Sezon başlasın da neler olacağını hep birlikte göreceğiz, dilerim güzel bir sezon olur.

Mourinho artık ligi öğrendi ve bu sezon hata yapacağını düşünmüyorum. Avrupa maçlarını ise herkesten iyi biliyor, tanımadığı takım ve oyuncu yok.

Sezon başlasın da neler olacağını hep birlikte göreceğiz, dilerim güzel bir sezon olur.
Umarım dediğin gibi olur. O şunu dedi, bu bunu dedi demeyip sadece maç için rakip analizi yapıldığı sürece başarı gelir.

Teknik Direktörümüz Jose Mourinho maç öncesi açıklamalarda bulundu.

"Onlara karşı oynayacağımız maç zor olacak. Genç ve iyi bir takım. İyi bir teknik direktörleri ve prensipleri var. Takım olarak ellerindeki oyuncuları satıp yeni yetenekler alma konusunda iyiler. Paixao gibi iyi oyuncularını kaybetmiş olabilirler ama eminim gidenlerin yerini doldurmuşlardır. Bizim için güzel bir meydan okuma olacak.” ifadelerini kullandı.

Kaynak

Allahın izniyle maç sonu 2 3,5 4,5 üst .. vurduğunuz gol olsun çocuklar ..

evettt bahsi açıyorum

fenevbahçe feyenoord dan kaç yer ilk yarı ikinci yarı skor tahminini doğru yapana ödül var :d

evettt bahsi açıyorum

fenevbahçe feyenoord dan kaç yer ilk yarı ikinci yarı skor tahminini doğru yapana ödül var :d
Kim kazanır tahmin yapmak zor çünkü iki takımın da son durumunu hiç bilmiyorum. Yine de genel bir tahmin yapacak olursam; ilk yarı da ikinci yarı da maçın bol gollü geçeceğini düşünüyorum.

Kim kazanır tahmin yapmak zor çünkü iki takımın da son durumunu hiç bilmiyorum. Yine de genel bir tahmin yapacak olursam; ilk yarı da ikinci yarı da maçın bol gollü olacağını düşünüyorum.
skor tahmini istiyorum doğru bilirsen ödül var :d feyenoord bol gol atarda ben sayısını kestiremiyorum :d

en az güvenmen gereken ikiliye mi :D
bunlar insanı yarı yolda bırakır :D
Biz bu yola hep birlikte çıktık. Başkanımız olsun oyuncularımız olsun ve tabii ki dünyanın en önemli teknik isimlerinden biri olan Mourinho olsun, hep birlikte her koşulda Fenerbahçe için varız.:kalp:

Şampiyonlar Ligi olmasa da Avrupa Ligi'nde bence yolumuz açık.:)

Biz bu yola hep birlikte çıktık. Başkanımız olsun oyuncularımız olsun ve tabii ki dünyanın en önemli teknik isimlerinden biri olan Mourinho olsun, hep birlikte her koşulda Fenerbahçe için varız.:kalp:

Şampiyonlar Ligi olmasa da Avrupa Ligi'nde bence yolumuz açık.:)

hadi bakalım göreceğiz neler yapacağını bu akşamdan itibaren başlıyorsunuz :)

Geri