Feyenoord - Fenerbahçe (2 - 1)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Mourinho’nun her fırsatta alınması gerektiği mesajını verdiği iki yıldız futbolcunun, 30 Temmuz’da Lazio ile Ülker Stadı’nda oynanacak hazırlık maçında tribünde olacakları öğrenildi.

UEFA KADROSUNDA YER ALACAKLAR

Bu iki önemli transferin müjdesini üstü kapalı olarak önceki gün vermişti. Çarşamba günü İstanbul’a gelecek olan Skriniar ve Asensio resmi sözleşmeyi imzalayacak, sarı-lacivertli yönetim de 31 Temmuz’da UEFA’ya göndereceği kadro listesinde iki yıldıza yer verecek.

Kaynak

Benfica ve Lazio maçı gösteriyor ki Şampiyonlar Ligi için henüz hazır değiliz ancak Avrupa Ligi'nde başarı elde etmemiz için hiçbir sebep bulunmuyor.

Biz hiç yorulmadan doğrudan Avrupa Ligi'ne geçelim.:)

Shakhtar Donetsk ile Feyenoord aynı düzeyde takımlar mı? Aslında elememiz gerekiyor ancak dediğim gibi elesek de ilerleme şansımız bu sezon pek mümkün görünmüyor.

feyenoord diyoruz real madrid demiyoruz
bence denge olarak iki rakip de eşit gibi ama oyun ve fizik gücü olarak sizden üstün olabilirler bunu da 5 gün sonra göreceğiz :)

feyenoord diyoruz real madrid demiyoruz
bence denge olarak iki rakip de eşit gibi ama oyun ve fizik gücü olarak sizden üstün olabilirler bunu da 5 gün sonra göreceğiz :)
Şampiyonlar ve Avrupa Ligi'nde hangi takımlara elendiğinizi unuttun galiba.:) Yeni maçlarda göreceğiz sizi ve bakalım kolay rakiplere yine elenecek misiniz?

Şampiyonlar ve Avrupa Ligi'nde hangi takımlara elendiğinizi unuttun galiba.:) Yeni maçlarda göreceğiz sizi ve bakalım kolay rakiplere yine elenecek misiniz?

evet kolay dediğimiz rakiplere puanlar kaybettik ama şunu da sen unutma avrupanın en büyük klüplerine karşı çok üst seviye top oynadığımız maçlarımızda oldu
ama şöyle bir gerçek var hollanda takımları bize hep ters gelmiştir. bu sene aynı hataları yapacağımızı zannetmiyorum
güçsüz rakip olabilir senden daha güçlü rakip olabilir bence yakaladığın şansları değerlendiremezsen yenilmeye mahkumsun.

evet kolay dediğimiz rakiplere puanlar kaybettik ama şunu da sen unutma avrupanın en büyük klüplerine karşı çok üst seviye top oynadığımız maçlarımızda oldu
ama şöyle bir gerçek var hollanda takımları bize hep ters gelmiştir. bu sene aynı hataları yapacağımızı zannetmiyorum
güçsüz rakip olabilir senden daha güçlü rakip olabilir bence yakaladığın şansları değerlendiremezsen yenilmeye mahkumsun.
Avrupa'da Türk takımlarının yenilgisine sevinmem, bu sezon da Galatasaray'dan güzel bir başarı bekliyorum. Biz de Avrupa Ligi'nde başarı elde edebilirsek, ülke adına çok önemli gelişmeler olacaktır.

Avrupa'da Türk takımlarının yenilgisine sevinmem, bu sezon da Galatasaray'dan güzel bir başarı bekliyorum. Biz de Avrupa Ligi'nde başarı elde edebilirsek ülke adına çok önemli gelişmeler olacaktır.
beşiktaşın avrupada oynayacağı her maçta rakip takımı destekleyeceğim net bir şekilde
fener için çekimserim.

beşiktaşın avrupada oynayacağı her maçta rakip takımı destekleyeceğim net bir şekilde
fener için çekimserim.
Maç bitene kadar desteklerim ve maç sonrası eleştirimi de yerine göre yaparım fakat bu yenilgiye sevindiğim anlamına gelmez.

Feyenord' u eleriz. Sonrası problem daha sonrası zaten sıkıntı. Nerdeydi benim annemin ligi ?

Şampiyonlar Ligi için kesinlikle hazır değiliz ancak Avrupa Ligi için umutluyum.
2 sezon önce konferansı, geçen sezon Avrupa ligini tertemiz verdik. Yönetim TR şampiyonluğuna oynuyor ama elinde JM var kaldı ki para da var ama vizyon yok maalesef. Gs oyuncuya yatırım yapıp önünü açıp keyfine bakıyor. Şöyle baktığımız zaman takımı geçen sezon Osimhen, ondan önceki bir kaç sezon İcardi sırtlayıp götürdü şampiyonluğa, e Muslera her sezon imza ile oynadı zaten. Diyeceğim o ki uzun vadede nokta atışı transfer kazandırıyor. YanlışI İsmail hocayı göndermekle yaptık kalacaktı ve nokta transfer yapılıp istikrara kavuşulacaktı. Bakalım bu sezon neler bekliyor takımı.

2 sezon önce konferansı, geçen sezon Avrupa ligini tertemiz verdik. Yönetim TR şampiyonluğuna oynuyor ama elinde JM var kaldı ki para da var ama vizyon yok maalesef. Gs oyuncuya yatırım yapıp önünü açıp keyfine bakıyor. Şöyle baktığımız zaman takımı geçen sezon Osimhen, ondan önceki bir kaç sezon İcardi sırtlayıp götürdü şampiyonluğa, e Muslera her sezon imza ile oynadı zaten. Diyeceğim o ki uzun vadede nokta atışı transfer kazandırıyor. YanlışI İsmail hocayı göndermekle yaptık kalacaktı ve nokta transfer yapılıp istikrara kavuşulacaktı. Bakalım bu sezon neler bekliyor takımı.
İsmail Kartal ile asla olmaz çünkü Avrupa maçları stratejisi ve yabancı oyuncu uyumu iyi değildi.

İsmail Kartal ile asla olmaz çünkü Avrupa maçları stratejisi ve yabancı oyuncu uyumu iyi değildi.
Jm ile oldu mu, en azından ligde şampiyon olabilirdik İsmail Kartal ile. Bu sezon tek rakip GS de olmayacak zannımca. Anadolu kulüplerinden Samsunspor bir hayli zorlayacak gibi hislerim öyle diyor tabi.

Geri