feveran #10

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü

bazı akşamlar önce onun fotoğraflarına bakar, sonra "belki o da benimkilere bakıyordur" diyerek kendi fotoğraflarıma bakardım. ardından çirkin bulduklarını silerdim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Aze

Yiyorum, içiyorum, uyuyorum, gezmeye çıkıyorum ama birden keyfim kaçıyor.

Bir boşluk duyuyorum.

Oblomov - 578

anlamıyorum tanrım, hepsi birden aynı şeyi düşünmeye neden bu kadar önem veriyorlar. balık gözlü, içedönük görünen, uzlaşamayacakları bir insan geçmeyegörsün aralarından, başları çevriliyor hemen.

bulantı - 23

insan bir zaman tüketicisidir. üstelik bize ayrılan bu zaman oldukça sınırlıdır da ama yine de çoğumuz yapmak istediklerimizi sonsuza dek zamanımız varmışçasına erteleriz.

insan olmak - 105

tanrım, artık bir ateist olduğum için beni bağışla, ama nietzsche’yi okudun mu? ne kitap!

toza sor - 20

hayır, özgür değilsin. senin bağlı bulunduğun ip, öbür insanlarınkinden biraz daha uzun, hepsi bu kadar.

zorba - 336

özgürlük, yalnız kalabilmeye denir. insanlardan uzaklaşabiliyorsan, onlara hiçbir muhtaçlığın, paraya ihtiyacın, sürüye uyma içgüdün, aşka, şana şöhrete hevesin ya da merakın yoksa özgürsündür. bunlarun hepsi sadece yalnızlıktan ve sessizlikten beslenir. yalnız yaşayamıyorsan, doğuştan kölesin demektir.

huzursuzluğun kitabı - 355

b4c2d3566a4a845a37d79f1806f73c37.jpg

mülksüzler - 156

korku cezadan daha berbattır, çünkü ceza bellidir, ağır veya hafif; bilinmeyene, sınırlandırılmışa kıyasla ceza, daha az ürkütür. cezasının ne olduğunu anlayınca kız rahatladı. ağlaması seni şaşırtmasın. gözyaşları şimdi dışarıya akıyor, daha önce içeride birikip kalmıştır. içerdeki gözyaşları dışarı akandan daha fenadır.

korku - 55

ben bilmek istiyorum,hayat gerçekten bir avuç yerde durmadan dönüp durmak, sonra da yaşlanıp ölüp gitmek mi yoksa bu dünyada başka türlü yaşamak da mümkün mü?

küçük kara balık - 15

.

Son düzenleme:
Geri