FETÖ'cüler sizce kullanıldı mı?

Konu sahibi son olarak 71 gün önce görüldü
Sevgili arkadaşlar, Yeniçağ Gazetesi Yazarı Arslan Bulut'un bügünkü yazısını okuduğumda aklıma birçok soru işareti takıldı. AKP iktidarı döneminde yaşanmış tüm hadiseleri gözlerimin önünden geçirdiğimde mesela ergenekon, Balyoz, gibi kumpasların yanı sıra, Habur rezaletleri, diyarbakır buluşmaları, imralı canisi ile yapılan görüşmeler. Yeni Anayasa çağrıları hepsi belli bir hedefin gerçekleşmesi amacını taşıyor. O da Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ortadan kaldırılması.

Fethullahçılar da bu hedefin gerçekleşmesi için ABD tarafından kurulmuş bir cemaat yapılanması.

AKP de ABD den gönderilen talimat ile kuruldu. PKK da...
15 temmuz gecesi akıllara takılan o kadar soru var ki insanın kanı donuyor. Cumhurbaşkanının 4 saat gecikmeli alınmaya gitmesi ve bu görevi ifa eden tuğgeneralin ''neden 4 saat gecikmeli gittiğimizi hala anlamış değilim'' demesi bile ortada bizim bilmediğimiz belkide bilmemizin istenmediği şeylerin mi olduğu sorusu aklımıza geliyor.

Ordunun baş İmamı Adil Öksüz'ün yakalanıp serbest bırakılması da bu şüphelerimizi kat be kat artırmakta.

Acaba diyorum, Fethullah Gülen kendi şakirtlerine bu kalkışmanın sonucunu bile bile mi figüranlık yaptırdı.

Sorıuları soramadan konuyu açmışım yönetimin yardımcı olmasını rica ediyorum.
a evet kullanıldılar
b-hayır başaramadılar

Bence FETÖ konusu çok daha derin bir konu Ak Parti'yi aşan bir yapı. Geçmişi çok daha eskilere dayanıyor.

1 Koltuğa 2 kişi oturamazdı. Erdoğan bunu anladığı gibi hoppp direk ayağını kaydırmaya çalıştı. Zamanında fetoya laf dediğimiz de bize saldırıyorlar. asfdsafas neyse uf sıkıldım bu konulardan. Terörist ilan ediliyoruz sonra. Lanet olası Kapitalizm adsasf

Geri