FETÖ lideri Fethullah Gülen öldü

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
sürekli haberler servis edildiğinden gerçek mi değil mi emin olamıyoruz ama yıllardır bunun mağduriyetini ve ardından sözde zaferini yaratarak insanların hayatlarını kaydıranların, kendileri yapıp bi de üstüne yine kendilerini mağdur ilan edenlerin bu ölümden sonra ne şekillere gireceğini hep birlikte görürüz. bu ülkede alıştık gerçi boku yiyenin değil boka bok diyenin cezalandırılmalarına, bunun ardından da ''ahde vefa'' falan gibi kelime oyunlarıyla bir yas ilan ederler.

Dünyada da bedelini ödeseydi tadından yenmezdi ama Beyaz Saray korumasındaydı işte.
Neyse en azından p.şt, Dünya oksijenini ziyan etmekten uzaklaştı.
Allah, Atatürk ve Türkiye düşmanı o din istismarcısına yapacağını bilir.
Kaynar kazanda kaynatırlarda Dünya'da yaptığı fitneciliğin, emperyalist g.tü yalakalığının bedelini bir bir ödetir zebaniler deyyusa inşALLAH.

Son düzenleme:
Gebersin, AKP'lilerin başı sağolsun, kendilerine bayağı yardımcı oldu ülkeyi bu hale getirmelerinde.

Din temelli bir örgüt kuran vatan hainlerinden biri öldü. Peki ya yaşayanlar? Bütün bu süreç her bir noktada ayrı dersler barındırıyordu ama biz hiçbirinden gerekli dersleri çıkartıp önlem almadık. Bütün maksadı Türkiye Cumhuriyetini çökertmek, Atatürk ve kurucu değerleri yok etmek olan bir dini örgüt ülkenin bütün kılcal damarlarına sızdı, ülkenin bütün mahrem noktalarına erişti ve bu bilgilerin yabancı istihbarat örgütlerine peşkeş çekilmesine imkan sağladı. Peki ya bugün olanlar? Peki ya bugün aynı kılcal damarlara sızdığı iddia edilen ve aynı şekilde maksatları Türkiye Cumhuriyetini içten yıkmak olan, tek dertleri laiklik ve kurucu değerler olan diğer dini oluşumlar?

Milli eğitim bir ülkenin bağımsızlığının en hayati unsurlarından birisidir. Fethullahçıların bu denli büyüyüp ülkenin bütün kritik noktalarına kendini bir şekilde atabilmesine olanak sağlayan şeylerin başında çökmesine müsade edilen milli eğitim geliyor. Bozulan eğitim sistemi, yozlaştırılan sınav sistemleri ve kurumlara kabul adımlarından mülakatların maksadının dışına çıkartılması bu aşağılık örgütün palazlanmasına olanak sağladı. Bütün bu yaşananlardan geriye askeri okullara girişlerden hakim ve savcılık sınavlarına kadar hemen her aşamada ve kurumda bu örgüt tarafından mağdur edilmiş binlerce vatan evladı, vatansever yurttaşlar kaldı.

Aynı hataları yapmamak, aynı sorunlarla bir daha yüzleşmemek için yabancı istihbarat elemanlarının cirit attığı tarikat ve cemaatlerin ivedi bir şekilde kapatılması, bu organizasyonlardan geriye kalanların sınav sistemlerini, kabul aşamalarını etkileyecek şekilde örgütlenmesine müsade edilmemesi gerek. Fetö o örgütlerden sadece birisiydi. Yarının Fetö'lerini bugün derdest etmemiz gerek. Yenidoğan bebeklerin üzerinden servet elde eden örgüt örneğinde ve Fetö meselesinde de görüldüğü üzere sağlık ve eğitim meselesi özellikle bu örgütlerden arındırılmalı. Ben artık herhangi bir bakanlık, kurum ve kuruluş ile ilgili Menzil, İsmailağa, Süleymancılar zartcılar, zurtcular iddiasını duymak istemiyorum. Tahammül edemiyorum artık bu adrese teslim kadrolaşma iddialarına. Emperyalist güçlerin yabancı istihbarat servislerince Türkiye Cumhuriyetini yıkmak üzere dizayn edilmiş, bütün dertleri laiklik olan, ülkenin köküne dinamit döşeyen bu oluşumlara verilen her taviz, her kadro, sağlanan her ayrıcalık bizi yıkıma bir adım daha götürüyor. Bugün o dinamit döşeyen aşağılık hainlerden bir tanesi öldü. Şimdi sıra o dinamit döşeme işini devralmış diğer hainlerle mücadele vakti. Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek için bu mücadele zaruridir.

darısı “hocam gel artık, seni çok özledik…” diyenlere olsun…
Allahım, işine karışmak gibi olmasın ama… sen 2.sıraya kimi koyacağını biliyorsundur….

Bugün bazı muhalif gazeteciler Fetönün yerini Menzil alıyor diye bas bas bağırıyor.

Umarım sonları Hablemitoğlu gibi olmaz.

Nereye gittin bu yıl hiç de haber vermiyorsun gelirdim belki
Sen bana takılmıyorsun. Kısa süreli bir hafta falan Türkiye'deydim, aile ziyareti. Bayağı yordu beni, herkes sıkıntılıydı, insanlar birbirini ziyaret etmiyor, nedenini soruyorsun cevap ekonomik sıkıntı diyorlar, çerez ikram etmek dahi çoğu için bir lüks olmuş. Sonra Hellas'a gittim ve kafa dinledim, restoranta gittiğimde em azından rahatça biramı içebildim, tüm sıkıntılardan uzaktım,..... Uzoları da fena değil haaa.

Amaaan bu da hep ölüyo
İyi kontrol etselerdi ölmüş mü diye

Geri