Fethullah Gülen Geri Dönmeli Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Son zamanlarda merak edilen konulardan biri Fethullah Gülen'in Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye dönüş teklifini şimdilik geri çeviren Fethullah Gülen , sizce dönmeli mi dönmemeli mi ?

Hayır donmemelı.ıran ve sudı arabıstana gırısı yasak olan bu vatandası ne dıye cagırıyorlar.buyuk ortadogu projesının sorumlulularından olan ıkı ısraıllı genaralle sarılan adamın ben vatan sevgısınden suphe ederım.
Onun bu ulkede yerı yok gelıpte ne yapıcak sonu olen pakıstan eskı devlet baskanı butto gıbı olur.

Bu tarz olaylar ulkeyı germekten baska bırsey yapmaz.ne olusu nede dırısı gelsın.

Kesinlikle dönmemeli. Dini kullanan insanlar bunlar. İslamiyet hakkında çok fazla bilgim yok fakat , bunlar kesinlikle din üzerinden iş yapanlardan.. Ben kuranda bu adamın yaptıklarının doğru olarak nitelendirildiği zannetmiyorum

Kesinlikle hayır. Emekli bir imam maaşıyla Pensilvanya' da 2 katlı bir çiftlik evinde nasıl yaşadığını açıklasın Türk Halkı' na önce. Dinin bayramlarımızda ve özel günlerimizde oradan tv ye çıkıp yalan ve düzmece 2 nutuk atıp, timsah gözyaşları akıtarak vatandaşın maneviyatıyla oynayıpta bizlere Vatanperver görünmeye kalkışmasın.

Son olarak diyeceğim şu ki ; Tarih seni Vatan Hain' leri başlığı altında yargılayacak ' Amerikalı fetullah '

Fark etmez dönüp dönmemesi zaten ülkeyi o yönetiyor.. Amerikadan degilde Türkiyeden yönetir. Sonuçta şuan ülkeyi yönetiyormuş gibi gözükenler onun ögrencileri ilkelerini görüşlerini destekleyen benimseyen ve o dogrultuda ilerleyen siyasetçiler.

Mezarını bile istemem Türkiye'de !

Fetullah Gülen`in kimse gelmesini istemiyor.Ki isteseler de adamın evinde oturup kitap yazmaktan vazgececeğini hiç sanmıyorum.Türkiye`yi yönettiği falan yok bana kalırsa.Adamı gören 3 5 kişiden başkası değil adam şöyle böyle yapın diyo git gide şu abi abla dediklerinin aralarında yayılıyo.Türkiye`ye dönerse ki bence asla dönmez bu adam burasının bu kadar kendi yüzünden karıstığını bile bilmiyor.

Keser döner sap döner
Gün gelir devran döner.

Fethullah gülen dönmez

DÖNMESİN

Nereye dönüyo be.amerikanın köpekliğini yapmaktan fırsatmı bulabilcek,türkiyede şeyhi tarikatı almış eline,ordan diyo şu caiz değil bu caiz değil,türkiyede başlıyo bi sansasyon,mileltin eline veriyolar bi kürtaj konusu malı götüren götürüyo,fettoş gelse kaç yazar ülke parsel parsel elden gidiyor.

Kesinlikle hayır !!!! Açıklama yapmaya bile gerek yok !!!

Pansilvanyasında kalsın..
Onun bu topraklarda yeri olamaz.

O adam Türkiye'ye dönmemeli hep yurtdışında kalmalı .Çünkü bu adamın Türkiye'de olan herşeyden haberi yok.Hizmetteki yane cemaatteki üst mevkilerde bulunan kişiler işi yönetiyor zaten genelde düzen belli değişme yok.

Neden herkes dönmesin diyo.Dönünce size artısı eksisi ne olacak.Adam ordan yapacağını yaparken aman efendim gelmesin yok Türkiye`yi bitirirmiş.Başa getirdikleri ona o şansı vermese kim nasıl bitiricek.Kimse kendisini sorgulamıyor napıyoruz biz diye.Devlete suç bulması kolay demoktarik diyolar ya hani.Yaptıklarınızın sonucu bu.

neden CıA in desteklediği bir adamı bu ülkeye isteyim gelip burda ihtilal mi yapsın:) bütün arap ülkelerinin yıkılması içni verilen milyarlarca dolarlık ödeneği alanlardan biri dini haline gelrisek adam faiz haramdır diye bağardı bankasyayı satın alınca reklamalrda faiz oranlarını analtıyor ne yani din değişti mi ? Dinelr arası diyologmuş yok böyle bieşy ya hristiyan ve yahudiden dost biel edinmekten kaçının diyor İslam saçmalık yaa

Feytullah gülen hakkında hiç bir şekilde bilgim yok.Tek bildiğim şey türkiye'deki çoğu eğitim sizteminin maddi desstekcisi O..
Tanımadığım kişi hakkında yorum Yapmak istemiyorum.

Ben kendisini pek sevmem kitaplar ve sohbeti bana ağır geliyor çok fazla Osmanlıca ve Arapça kelimeler kullanıyor. Ama Bence dönmeli neden diye sorulursa şu an Yüksek mertebede olan yöneticiler onun öğrencileriydi ve bu yöneticileri çok iyi yetiştirmiş onlar gibi yüzlerce insan yetiştirmiş.
Onun sayesinde ülkemiz islimiyeti daha çok tanımaya başladıç
Yaptığı okullar, dershaneler olsun ülkeye çok büyük katkısı oldu.

oralardan ortaligi karistiriyor donerse mazallah ulke olarak daha ciddi bolunmeye gideriz o kesin.

Sıradaki şarkımız Tayyip'ten Fethullah'a geliyor ..

İzel Çelik Ercan'dan dönmelisin ..

Bir kadeh yada bir tek sigara
Anlatırdı derdimi sana
Hüzün dolu sessiz geceler
Sen yokken dost olurdu bana
Yok istemem sensiz geceyi
Artık gelmelisin sen bana
Hissetmeyi o sevgiyi
Şimdi vermelisin sen bana

Dönmelisin görmelisin
Artık seni sevdiğimi bilmelisin
Sevmelisin sen bilmelisin