Fethullah Gülen gerçekten hain mi ?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü

Fethullah Gülen gerçekten hain mi ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hain mi bilmem ama hoca olmadigini biliyorum , hangi hoca evinize ateşler salsın diye beddua eder.
Şimdi kendi yanıyor .d

Memleketin bütün kurumlarına yerleştirdiği bubi tuzakları temizle temizle bitmiyor. Amerikan uşağı. Bkz iran ruhani lider misali humeyni 2 fetöö. Akıl akıl gel nereme takıldı nan unuttum. Ahhahha

özal,demirel,ecevit ve erdoğan'dan destek gördü

bu desteğe başka devletlere hizmet ederek karşılık verdi

en başta nankördür

gerisi zaten belli

Kimin vatan haini olduğunu halkımız
gayet iyi biliyor
Herkes layık olduğu makam ve mevkide

Bu tespitin üzerine laf söyleyenler, bence daha da konusup batirmasin kendini.

Düsünün ki 100 kisilik bir ailede 90 kisi Fetoya hain diyor.
50 kisi Erdogandan baska güvenilir adam yok diyor
25 kisi de Kilicdaroglu diyor
12 kisi Bahceli,
11 kisisi Demirtas

Hadi bakalim, bu ülkede kim kime hesap verecek, uzman sorusu...

Herkes yaptıklarının bedelini öder. İyi bir şeyler yapan bunun bedelini iyi öder, kötü birşeyler yapan kötü eder. Bunun cezasınıda vermek kula düşmez.

Hainlik anlayışının genişliğinden bakmak lazım.

Bana göre Fettulah Gülen vatan hainidir.

Erdoğana gelince vatana hizmet ettiği zaman olduğu gibi vatana ihanet ettiği zamanda olmuştur ki o yüzden haindir.

Bana gelince Bu ülkenin Cumhurbaşkanına bu ülkenin vatandaşı olarak hain diyorsam bende hain oluyorum. Sonuçta oyla bir yere gelen, seçimle halkın takdiriyle bir yere gelen insan.

Bu akp'liler ne güzel ikili oynuyor öyle. Çoğunluk kimi seçerse, ne derse haklıymış. 100 kişilik aile üzerinden örnek verilmiş onu bi de Suriye seçimleri için versenize, %80 küsür ile seçilen Esad'ı niye takmıyorsunuz? Her olayda olduğu gibi işinize geldiği gibi.

Erdogan buralara geldiyse bence bu adamin etkisi cok bakiniz ters dustuklerinde nasil oy kaybi oldu parti karıştı ben taraf degilim ama bence degil

Erdogan buralara geldiyse bence bu adamin etkisi cok bakiniz ters dustuklerinde nasil oy kaybi oldu parti karıştı ben taraf degilim ama bence degil

Kavga ettiler 1 yıl içerisinde seçim yapıldı ve Ak parti eskiye göre bir oy kaybı olmadı. Şuanda da yok.

Olum yediği tas altından, hala eksik haç'tan ne beklenir bundan.

Hain mi değil mi orasını bilemem. Nitekim günümüz medyasına, siyasetçilerine, yazarlarına ve olaylara baktığımızda kime güveneceğimizi seçmek adeta bir satranç.

Yalnız şu var ki ; Kur'an müslümanlığı için ''Sapıklık'' diyen bir adamında tutulur bir yanı olamaz..

Fethullah Gülen'i Erdoğan'dan daha çok severim.
En azından ilim insanı ve ondan daha hain değil.

Sadece o değil Fethullah ile bir zamanlar kanka olanlarda hain ;)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fettullah Gülen'e hain diyenler bir ara Apo'yu övenlere Kürt halk önderi görenlere oy verdiler ise bence onlar bütün millete, Mehmetçiğe, şehit ailelerine ve Türklüğe hain diyenlerdir.

Bir insan cirkinlesebiliyorsa kötüdür, haindir.Zira yıllardır dilinde Allah olan birinin gündeme nasıl düştüğü gözler önünde. Suçu olan insan beddua eder,kükrer demek ki bu da kötü ve hain :liv:

AKP'nin şuan olduğu noktaya gelmesindeki en büyük destekçisi iken AKP'nin şuan ki karalama kampanyası oldukça komik.

8 sene önce de fikrim ayniydi simdi de öyle , evet hain!​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri