Şimdiki kullandığın avatarı çok beğendim ki.O tarz bi şeyler bulursan banada yaparsın mı
![]()
Yapmazmıyım,bulur yaparımki hmenn :srl:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdiki kullandığın avatarı çok beğendim ki.O tarz bi şeyler bulursan banada yaparsın mı
![]()
Görüntü kalitesi çok düşük kötü göründüler bende koymadım bide istediğinden yaptım
![]()
![]()
bunlar süper olmus ellerine saglik tatlisko pembe ve mor tonlari sevmio :p
gel ben sana hep yaparımki:srl:
Bu kiz gunden gune iyiye gidior : ) Hayallerine hep böyle dokunuslar yap Fero :o
Hepsi çok güzel olmuş. Vakit ayırıp yaptığın için çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık. :srl:
Elif beğenmezsen yarın daha çok yapıcam şimdilik yoruldum bu kadar yapabildim bide vizeye çalışınca bu kadar çıktı
+
+![]()
![]()
&
+
+![]()
![]()
&
+![]()
![]()
&
![]()
&
![]()
Ve beğenenler olursa isimlerini yazabilirim :cici:
Çok güzeller, emeğine sağlık. imgur'da kayboluyor bi süre sonra yüklediklerin. imageshack öneririm. :cici:
İmgurda silmediğn sürece kaybolmaz demişlerdi,o dedğin siteden yükledim öncekileri oda kayoluyo annem baksna geçmişe birisi bile yok :o
imageshack'te hiç silinmiyor demişlerdi. Ben hep Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim kullanıyorum hiç sorun yaşamadım; bir de bunun tadına bak istersen. :p
Fena açıldın sen
Emeğine sağlık, hepsi birbirinden hoş. :cici:
Avatar bulduğumda istek atıcam hehhe ^^