vioLeta
Üye
ben avişleri yaptıktan sonra cvblıcaktımözür
olur hangi resmi istiyosan yaparım:kiki:
Kampanya varmı :hih: fiyatlar hakkında bilgi alayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben avişleri yaptıktan sonra cvblıcaktımözür
olur hangi resmi istiyosan yaparım:kiki:
Çok çok çok pardon
![]()
Bunu bana yap Ahuu![]()
Ahu bi avatarda bana yaparmısın bana özel (:
Ürünlerimizde sadece iyi niyet geçerlidir,sırf istemek için istemeyen ve kullanıcak olan kişilere yapıyorumKampanya varmı :hih: fiyatlar hakkında bilgi alayımMalum avatar dükkanı
![]()
Beğenmene beğendim dadlummm:kiss:@Feronia süpersin ahucumm (:
sen yaparsında begenmem mi tatlım (:Beğenmene beğendim dadlummm:kiss:
:dyg:beğenmeyeblrsn,beğenmezsen söyle kırılmam:kiss:sen yaparsında begenmem mi tatlım (:
:dyg:beğenmeyeblrsn,beğenmezsen söyle kırılmam:kiss:
Ürünlerimizde sadece iyi niyet geçerlidir,sırf istemek için istemeyen ve kullanıcak olan kişilere yapıyorum![]()
Dosya geçersiz bir Grafikformatı içeriyor. Eğer bir Grafik eklemek isterseniz, Lütfen öncelikle öngörülen formatlarda olmasını kontrol ediniz.Feronia böyle yazı çıkıyo
akşam 9da avatarlarınız kapınıza teslim olur tılsım hanım ,müessesemiz teşekkür eder
yettim balım istediğin resmi söyle ben yükliyim büyük ihtimalle dahil olduğun üye grup ayarlarındandır o :cici:
Söz konusu @Feronia olunca hemen yardımda yapıyoruz maksat müşteriler mağdur olmasın :p
Efendim sizin varlığınız yeterli alacağımız olsun sizde tükkanınız sürekli müşterisiyiz zaten sonra da alırız sorun değil :p![]()
ben isticeğini biliyodum hazırdı sana :dyg:İstiyorum![]()
İstiyorum![]()