Feronia'nın avatar dükkanı ツ

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Konu sahibi son olarak 3168 gün önce görüldü
Çok çok çok pardon
tumblr_ly357cFFTx1rndc4jo1_500.jpg

Bunu bana yap Ahuu :D
i5891025_2-jpg
-
i5891033_basliksiz-1-jpg

Ahu bi avatarda bana yaparmısın bana özel (:
i5891027_3-jpg
-
i5891028_4-jpg
-
i5891029_5-jpg
-
i5891030_6-jpg
-
i5891031_7-jpg
-
i5891032_8-jpg

Kampanya varmı :hih: fiyatlar hakkında bilgi alayım :D Malum avatar dükkanı :D
Ürünlerimizde sadece iyi niyet geçerlidir,sırf istemek için istemeyen ve kullanıcak olan kişilere yapıyorum:D:D

Dosya geçersiz bir Grafikformatı içeriyor. Eğer bir Grafik eklemek isterseniz, Lütfen öncelikle öngörülen formatlarda olmasını kontrol ediniz.​
Feronia böyle yazı çıkıyo

istediğn resmi profilime at halledicem:D

Dosya geçersiz bir Grafikformatı içeriyor. Eğer bir Grafik eklemek isterseniz, Lütfen öncelikle öngörülen formatlarda olmasını kontrol ediniz.​
Feronia böyle yazı çıkıyo

yettim balım istediğin resmi söyle ben yükliyim büyük ihtimalle dahil olduğun üye grup ayarlarındandır o :cici:

Söz konusu Feronia olunca hemen yardımda yapıyoruz maksat müşteriler mağdur olmasın :p

yettim balım istediğin resmi söyle ben yükliyim büyük ihtimalle dahil olduğun üye grup ayarlarındandır o :cici:

Söz konusu @Feronia olunca hemen yardımda yapıyoruz maksat müşteriler mağdur olmasın :p

akşam 9da avatarlarınız kapınıza teslim olur tılsım hanım ,müessesemiz teşekkür eder:D

Efendim sizin varlığınız yeterli alacağımız olsun sizde tükkanınız sürekli müşterisiyiz zaten sonra da alırız sorun değil :p :D:D

i5898625_basliksiz-2-gif

İsteyen olursa yaparım:hi:

Geri