|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3168 gün önce görüldü
“Milyonlarca ses tonu var ama,
Yalnızca birini duyduğunda aptallaşırsın!...”

- Icarus

Kazanılması yıllar süren,kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlanması için ömür gerektiren şeye güven denir.

- Elif Şafak.

- Bir insana zorla sevdiremezsin kendini,
Bana güven diyemezsin.
O bunu hissetmiyorsa,
Tek bir söz söyleyebilirsin:
-"Sen Bilirsin!"

- Can Yücel

Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin.

- Paul Samuelson

Bi adam varmıs. Bi adam daha varmıs. Bi tane daha varmıs.
Şaka yaptım Şaka ! Ne Arar Bu devirde Bu Kadar Adam !

- Charles Bukowski

Kanka 2.yazılılar var duzeltirsin (DUZELTEMEDI KIYAMET KOPTU)

Çakmak doğada 300 yılda, arkadaşlarımın yanında 10 dakikada kayboluyor

Kızın bacak boyu iki karış gelmez ama "ben seçilmem seçerim hıh" diyo Hobbite bak sen yaa özgüvene bak yaa

"Bu sefer kesin kararlıyım" şeklinde aldığım kararları ertesi gün unutmakta adeta bir dünya markasıyım

Yıllarca otobüslerde ayakta yolculuk yapmış birinin gidişinle yıkılacağını sanıyorsan, çok aptalsın.

hiçbir şeyi değil de japonca ve çinceyi ilk bulan insanın, bu dilleri ne halt karıştırırken bulduğunu çok merak ediyorum.

Bence Mark Zuckerberg facebook'un yönetimini karısına bıraktı, bu kadar çok soru sormasının başka açıklaması olamaz!

Şimdiki ayrılıklar da zor: Facebook'tan engelle, Foursquare'den sil, Twitter'dan takibi bırak, WhatsApp'dan blokla.

Fotoğraflarda boynunu bükerek poz veren dişiye, italik new women denir.

Yeni bir film/dizi keşfetmenin,yeni bir kitap okumaya başlamanın verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var.

100 Kadına sorduk 1647 cevap aldık. Sorduğumuza soracağımıza pişman olduk..

Şarj aleti yatağına uzananlar çok şanslılar..

facebookta "kesin sevgilisi vardır" dediğiniz güzel kızlar varya.. Onların gerçekten sevgilisi var. Yazılmayın, ağzınızı burnunuzu kırarlar..

Pireyi deve yapıp sonra da bu deveyi hendekten atlatmaya çalışana kadın, o deveyi gütmek için canla başla çalışana erkek denir

"Feminizm evleninceye, komünizm zengin oluncaya, ateizm uçak sallanıncaya" kankalık sevgili buluncaya kadarmış

Geri