|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3161 gün önce görüldü

Hayat;
gitmelerini engelleyemediğimiz yada öylece gidişini izlediklerimizi özlemekle geçiyor.

O’nun kalbi bir başkası için attığında..”
—Seninki durur.

Allie: Neden bana yazmadın neden.. Benim için bitmemişti seni tam yedi yıl bekledim… ve artık çok geç.
Noah: Sana 360 mektup yazdım sana bir yıl boyunca her gün yazdım.
Allie: Yazdın mı?
Noah: Evet bitmemişti hala da bitmedi.

Mesela ben daha hiçbir erkeğe sarılıp yatmadım.

Bunun hayalini kuruyorum çoğu zaman.
Çok heyecanlı olmalı çok güzel.
Sevgilinin boynunun kokusunu çekebiliyorsun istediğin kadar içine.
Parmaklarını gezdirebiliyorsun teninde.
Sıcaklığını hissedebiliyorsun.
Kalp atışlarını en yakından duyuyorsun.
Gözlerinin içine en güzel sen bakıyorsun. Sevgisini görüyorsun orda; tutkusunu heyecanını aşkını…

Bazen saatlerce kuruyorum bunun hayalini. Öpmek sarılmak ellerini tutmak bir yana; sarılmak sarılıp uyumak çok başka. Güven verici. Sevdiğim adam/kadın yanında en yakınında!
Senin yanında uyuyor. Seni seviyor. Boynunun kokusunu içine çekerken heyecanlanıyor.
Çok çok başka bir şey bu…

Aşk geldi..
Damarımda derimde kan kesildi;
beni kendimden aldı sevgiliyle doldurdu.
Bedenimin bütün cüzlerini sevgili kapladı.
Benden kalan yalnız bir ad ondan ötesi hep o..

Hz. Mevlana

Saatin pili bitince eylemez tık tık.
Vakti zamanı gelince ruha derler çık çık.
Hâkk’a kulluk eyle; zira Ahirette dinlemezler hık mık!

‘Mevlana’

• Yoruldum; ayağımın değil, yüreğimin götürdüğü yerlere gitmekten. Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten .

Aşkı tanıyan bir kadın, asla aşktan azına razı olmaz ! Sahibi olamayacağı boş sevdalarda kiracı kalmaz .

Ateş karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın, kadın karşısında bozulmayan erkek; kalitelidir

• Aldanma diye birşey yoktur ! Sadece biraz fazla güvenmek vardır. Ve İnsanı aldandığı değil, en çok güvendiği aldatır.

• Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor. Çok üşüdüm .

İnsanı en çok acıtan şey; Birine 'hayatını' hediye etmişken, O kişinin 'kendini' başkasına hediye etmesidir.

Şimdi bir mevsim değil, koca bir hayat girdi aramıza. Biliyorum ne sen dönebilirsin artık, ne de ben kapıyı açabilirim sana.

Yokluğunda her sabah bozuk bir günaydın atıyorum çocukluğumdan kalma eski kumbarama.Geldiğinde sana güzel bir hoşgeldin almayı planlıyorum.

Dediler ki; yaşından çok daha olgunsun. Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı.

Dört tane gerçek dost edin, tabutunu taşısın yeter...

Ne zaman bir düş kursam, ertesi gün hayal kırıklarını topluyorum.

Mevsimin suçu yok, yokluğun soğuk.

Bir otobüs aşkıydı belki bizimkisi, benim yolum son durak seninkisi 'müsait bir yer'di...

Geri