Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve bana geldiğinde "dedin ki"
"Benim canım çok yandı
sen diğerleri gibi olma."
Bende sana demiştim ya hani
"Ben diğerleri gibi değilim
seni üzmeyeceğim" diye.
Ben sözümde durdum üzmedim
terketmedim
vazgeçmedim.
Peki ne diye gittin be adam?
Sen "ellerin olma" diye çabaladım hep.
Sadece bana ait ol diye sevdim
Sevdim diye mi terkettin?
Diğerleri gibi olmadığım için mi beni sevmedin?
Başkasının dokunduğu ellerine tertemizmiş gibi bakıp dokundum ben
Sen ne yaptın?
Benden önce başkasına dokunduğun ellerinle
Geldin bana dokundun
Ve şimdi başkasına dokunuyorsun.
Şimdi sana soruyorum
"Senin aşkın kaçıncı el?"
Öyle bir gün gelecek ki yıkılacak bütün hayallerin
Üzülmeyecek misin ? Üzüleceksin elbet. Ama hemen pes etmeyeceksin. Hani umudun rengine mavi derler ya Mavi gözlü olmasan da masmavi bakacaksın hayata. Umudunu asla asla yitirmeyeceksin Çünkü umudunu kaybedersen kaybedersin.
-Nasılsın ( iyi olmadığını biliyorum hissediyorum bunu ) +İyim sen ( iyi değilim yalan söylüyorum ve seni hergün daha çok özlüyorum) -Bende iyim sağol (senin gibi bende yalan söylüyorum işte kötüyüm enkaz altında kalmış gibiyim sensizlik omuzlarıma öyle bir ağırlık yüklüyor ki nefes alamıyorum sanki sadece elimi uzatıp kurtarmanı bekliyorum )
+Neyse görüşürüz acelem varda (biran önce kaçmalıyım yoksa gözlerim terlemeye başlıyıcak sesim buğulanıyor gitmeliyim dayanamıyorum ..) -Görüşürüz(hoşçakal sevdiğim bir daha karşılaşmak ümidiyle.)