|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3162 gün önce görüldü
Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır. Acıtmasına rağmen denemeyi öğrenmelisin. Biliyorum, gitmene izin vermeliyim. Ama biliyorum ki nereye gidersen git asla uzakta olmayacaksın.. Çünkü parlak bir yıldızın ışığı gibisin. Yaşamımda parlamaya devam edeceksin… Hiçbir mesafe bizi ayrı tutamaz. Sen benim kalbimde olduğun sürece bu gözlerden hiçbir gözyaşı düşmeyecek.. Çünkü aşkın gerçek sevgisi asla ölmez.. Sonsuza dek canlı kalır… Zaman sahip olduklarımızı alamaz… Birlikte olduğumuz zamanları hatırlayacağım. Zamanımızın bittiğini düşünebilirsin.. Ama sen hala benimsin… Not: Seni Seviyorum

(P.S. I Love You)

394025_311055522278012_118575314859368_914474_203357910_n.jpg

Ya benim oğlumda senin kızını üzerse ?
+ E normal tabi olur kardeşler arasında Böyle şeyler

- Ne istiyorsun?
+ Seninle olmak.
- Mutlu olamazsın.
+ Mutlu olmak istemedim ki.Seninle olmak istedim.​

Dön be sevgili dön artık Çok olmadı mı bu ayrılık ? Hani dayanamzdın bensizliğe? Ne değişti şimdi? Sevmiyorum deme inanmam Unuttum deme onada inanmam Gel hadii dayanamıyorsun sende bensizliğe Gurur yapma tut yine ellerimden Herkese inat bırakma be sevgili Sar beni kollarına sıkıca İmrendirelim milleti !

Madem sevmiyorsun, o zaman sahip çık gözlerine!
- Dönüp dolaşıp değmesin gözlerime..

Ne yaptıysan
Sen gittin gideli hiçbir şeyin tadı yok
Ne yediğim yemekten zevk alıyorum
Ne de içtiğim sudan...
Ne yaptıysan bana
Sen gittikten sonra küstüm herşeye
Çiçeklere, böceklere, sevdalara
Meğer ne çok seviyormuşum be seni
Ama haketmemişsin beni.​

tumblr_lw4dx4BFMD1ql8ahn.gif

Sana beni unut demiyeceğim,
Çünkü bende unutamazdım.

417053_368083366535639_159015840775727_1510756_1627868189_n.jpg

Tek başıma bir çok şey yapabilirim, ayaklarım kopana kadar gezebilirim, gözlerim bozulana kadar kitap okuyabilirim, sahiller boyu yürüyebilirim, batana kadar alışveriş yapabilirim, kulak zarım patlayana kadar müzik dinleyebilirim, kendimi kaybedene kadar içip deli gibi dans edebilirim, sonrasında günlerce uyuyabilirim, kahvaltılarımı kendim hazırlayabilirim, akşam yemeklerimi de öyle, çeşit çeşit tatlılar yapıp bayılana kadar çikolata yiyebilirim. Ama biliyor musun? Bu kadar şey ve dahası; senin karşıma geçip konuşmadan, sadece oturmanla bile bir tutulamaz.

421950_304279369621659_213967178652879_817127_1063815094_n.jpg

- Büyüyünce ne olacaksın?
+ Senin. Sende benim.

Bütün inançlarımı yitirirken
Sen, benden yittin Ben aşka hainken sana doğru
Sen, olduğun yerde kaldın "Sustuk" , birlikte "sustuk" sadece
Sözler tükenirken "Susmanın" alfabesi olmalıydı mutlaka ! "Susmanın" bir ses tonu ! bir rengi !

Gitmek zamanıdır şimdi,
Sakın bana veda etme..
Sessizce ve usulca git,
Farkettirme...

Geri