|fēr໐ຖiค|-Sαтıя ч'αяαʟαяı-|

• Kullanıcı AHU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3168 gün önce görüldü
ulan pazar, salıyı da kendine benzettin ya helal olsun sana.

148984_475524522494336_250039475_n.png

Penguen olmak çok zordur lan. Düşünsene ciddi bi şeyden bahsediyosun. Sonra yine paytak paytak yürüyosun karizma yerle bir.

Kızın fotoğrafını 1.765 kişi beğenmiş. O kadar insanın oyuyla bizim mahallede muhtar seçiyolar.

3. kişiler kadar gereksiz, arabozucu, fesat insan yok. Ama 4.kişi öyle mi, sohbete, çaya, okeye her ortama uyar, al götür evde besle

İnsan vücudundaki organlar parçalanıp satıldığında 42.5 trilyon ediyormuş.En pahalı organ kemik iliği.Birgün biri size çıkıp 'Kaç kuruşluk adamsın lan' derse,rahatlıkla 42.5 trilyon diyebilrsiniz

O değilde,Çin'de bir seri katilin robot resmi yayınlansa,milletteki paniği bi düşünsenize.

Bella insandı, Edward ise vampir. İkisinin çocuğu Renesmee yarı insan yarı vampir oldu.Jacob'ta kurtadamdı. Buraya kadar sorun yok. Peki ya Renesmee ile Jacob'ın çocuğu olsaydı ne olurdu ?
(YARI İNSAN YARI VAMPİR YARI KURTADAM. BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM.)

Yarın öbür gün ölüp gitsem haberler'de gösterilecek düğün'de göbek attığım bir videom bile yok lan. Bu nasıl asosyallik'tir. Ciğerim soldu.

Puding yapılan tencereyi ben daha dibini sıyırmadan musluğun altında su karışmış bir şekilde görünce üç gün kendime gelemiyorum.:D

her tl yüklediğimde türkselin coşup en az 10 tane kampanya bilgi mesajı atmasına hastayım. tam "oo kanka kontör yapmışsın :D" kafası.

Metal dinliyorum ama pembe oje sürmeyi de seviyorum. Atatürkçüyüm . Müslümanım ama Ateist bir arkadaşım olabilir. Beyazım ama siyah biriyle de evlenebilirim. Belki bunun için büyüğüm ama oturup çizgi film de izleyebilirim. Sizin gözünüzde bunun için küçüğüm ama bir yetişkine karşı düşündüğüm bir şeyi savunabilirim. Çok çalışabilirim, doktor olabilirim ya da tembelin teki olur ve hayatım boyunca resim yapar ve bir aile kurmam. Ya da üç tane çocuk doğururum. Sokağın ortasında bağırarak şarkı da söyleyebilirim, odamın köşesinde dua da edebilirim. Ve biliyor musunuz bunların hiçbiri sizi ilgilendirmez.

Saçının bir teli için dünyayı yakarım diyen adam, o saç teli yemekten çıktığında kadının dünyasını başına yıkıyor ne ayak.

Sen gençsin! İyi giyin. İstediğin müziği dinle kimseden çekinmeden. Şimdi ders çalış ki ileride iyi bir hayatın olsun. Sevdiğin için hayatına yön verme, kimse vazgeçilmez değildir. Kafan bunaldıysa çık dışarı kulağında müzik biraz yürüyüş yap. Kahve iç ama unutma çay daha samimidir. Hiçbir şey için çok geç deme, daha çok gençsin. Hayatın sana sunduğu fırsatları iyi değerlendir. Verilen nasihatleri dinle bilmelisin ki sen giderken onlar dönüyordu. Arkadaşlarından özenip sakın ha sigara, ot içme, daha 16 bilemedin 17 yaşındasın. Alkol alabilirsin ama çok sık olmasın.Her gün biraz daha olgunlaşacağını unutma. Çirkin olduğunu düşünme annen için mükemmelsin. Dış görünüşüne çok aldanma. Kendini kimseden üstün görme çünkü senin dışında 7 milyar insan var. Ve en önemlisi asla ve asla "yenildim" deme, daha yolun başındasın!

Arkadaşlarımla ayrı ayrı baya akıllıyız ama bir araya geldiğimizde kolektif bir gerizekalılık durumu oluyor. Bilimadamları bunu açıklasın.

Makarna bulunmasaydı bu ülkenin %70i öğrencilik yıllarında açlıktan ölürdü.

Geri