Fenomen Duygu Özaslan, Nişantaşı City's'de görüntülendi

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Fenomen Duygu Özaslan, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Kombiniyle dikkat çeken sosyal medya fenomeninin, milyonluk aracını görenler şaşırdı.

niye şaşırıyorlar ki? yıllarca mercedesle çalıştığı için araba masrafı yoktu, sonra porsche ile iş birliği oldu ve yola onunla devam etti, doğru görüyorsam porsche arabası... kocası da yılların basketbolcusu zaten, sanki bana her ayın 1'ini, 15'ini bekleyip biriktirdiği paralarla aldı arabasını. ah be kızlar, aylaynır nasıl çekilir videosu çekmedik diye bunları yorumlar olduk. (bilgiydi)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
niye şaşırıyorlar ki? yıllarca mercedesle çalıştığı için araba masrafı yoktu, sonra porsche ile iş birliği oldu ve yola onunla devam etti, doğru görüyorsam porsche arabası... kocası da yılların basketbolcusu zaten, sanki bana her ayın 1'ini, 15'ini bekleyip biriktirdiği paralarla aldı arabasını. ah be kızlar, aylaynır nasıl çekilir videosu çekmedik diye bunları yorumlar olduk. (bilgiydi)
Bende bunlari yazmaya gelmistim neyse ki benden daha cok bilen biri de varmis:D

Çok abartılı ya gerçekten keriz gibi görmekte haklı bizim mlletimizde sağ olsun din iman yok ne kadar fazla alırsam o kadar iyi diyor bir şeyin karşılıgını almakla yetinmiyor

Haberin içeriğinde sadece pahalı bir arabası olduğunu öğrendim derken melodrami okuyunca hangi.arabalara binmiş kocasi neciymiş vs hepsini öğrendim artık biliyorum. Snop magazinin gizli admini Melodram reis Sjsjs

Geri