Fener’in cicim ayları...

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
5taşlılar mücadeleden geri kalınca feneri desteklemeye özenmişler D:
Aksine hic sevmem ama sizin boyle kucuk gormeniz sanki siz baska ligten oynuyormus gibi egolarinizi soyluyorum sadece tek ask Beşiktaşk benim için yaban mersini sarisinlarla isim yok:)

Oynadığı futbol ile farkını ortaya koyarken nasıl oluyor da halen kötüye gideceği düşünülür, cidden anlaşılır bir durum değil.

lig sonu sürklase edilişlerini görmek paha biçilemez olacak

en çok ismail kartala üzülüyorum
4.döneminde
canım ismail

Oynadığı futbol ile farkını ortaya koyarken nasıl oluyor da halen kötüye gideceği düşünülür, cidden anlaşılır bir durum değil.
fenerbahçe'nin her sezon lige iyi başlaması, bir maç kaybettiğinde o kırılgan yapının devreye girmesi, fikstürün giderek zorlaşması, rakiplerinin form tutması, ligin sonunu getirememesi. bunlar hep bir tecrübe. lig ilk yarı oynansa fenerbahçe her zaman şampiyon olur zaten, bütün bakmak lazım. fenerbahçe taraftarına bunu öğretemedik.

fenerbahçe'nin her sezon lige iyi başlaması, bir maç kaybettiğinde o kırılgan yapının devreye girmesi, fikstürün giderek zorlaşması, rakiplerinin form tutması, ligin sonunu getirememesi. bunlar hep bir tecrübe. lig ilk yarı oynansa fenerbahçe her zaman şampiyon olur zaten, bütün bakmak lazım. fenerbahçe taraftarına bunu öğretemedik.
Dzeko, Tadic, Szymanski, Becao gibi oyuncularımız var ve yeni bir perde açtık. Takım oyunu olarak da oyuncuların birbiri arasındaki uyum muhteşem oldu. Dzeko, yabancı oyuncları özellikle çok iyi motive ediyor.

Eskiye mazi derler.... Bu saatten sonra biz varız.:) Şampiyon olacağız!:)

Dzeko, Tadic, Szymanski, Becao gibi oyuncularımız var ve yeni bir perde açtık. Takım oyunu olarak da oyuncuların birbiri arasındaki uyum muhteşem oldu. Dzeko, yabancı oyuncları özellikle çok iyi motive ediyor.

Eskiye mazi derler.... Bu saatten sonra biz varız.:) Şampiyon olacağız!:)
lefty her sezon aynı muhabbet. bak üzülürsünüz.

lefty her sezon aynı muhabbet. bak üzülürsünüz.
Üzülmem çünkü çabaladıklarını görüyorum ki bu bile yeterli... Güçlü Fenerbahçe'yi çok özlemiştik. Eskiden olduğu gibi taraftar çok mutlu ve Dzeko takım için büyük bir şans oldu.

Geri