Fener’i kollayan o gizemli el.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Şu iki pozisyona bakın hele ilki penaltı Sivasspor için devam kararı,ikincisi fenerin aldığı penaltı hem çizgini n dışında hemde kendi ayağını rakip oyuncuya takıp düşüyor ve penaltı kararı geliyor..birileri feneri zorla şampiyon yapacak galiba ama Cimbom bu oyunu bozacak.

hakem kararlarının dışında sivas bugün berbattı öyle top kayıpları yaptılar ki farklı bir takım olsa işin rengi değişirdi
dün ts konya maçında konya bedavadan 2.golü attı net el vardı
eller bu aralar moda

1. pozisyonda penaltı yok.

Doğal hareket mi deniyor ne deniyor, fenerli oyuncunun topa zıplamasıyla eli havaya doğru kalkıyor ama top eline geliyor, çarpma var yani topa müdahale yok.

Buna benzer bir pozisyon Beşiktaş maçında oldu, top havadan geliyor BJK'li oyuncunun eli rakibin omzunda, top oraya gelip çarpıyor ve penaltı veriliyor :D

Sivasspor aslında berbat değildi gayet iyi mücadele ettiler ve maçtan hiç kopmamakla beraber agroyu sadece Fenerbahçe'ye bırakmayak baskılamaya çalıştılar. Rıza Çalımbay'da maç sonu röportajında söyledi gol pozisyonu yaratacak son topları maalesef shooter ile buluşturamadılar.

a1.jpg

İstatistik her şeyi göstermez evet ama bir çok konu hakkında fikir verir.
Fenerbahçe bugün istediği oyunu iç saha da olmasına rağmen yansıtamadı, bunun en büyük nedeni de Sivasspor'un katı bir oyun yapısıyla rakibi oynatmamaya ve direkt sonuç odaklı oynamasıydı. O yüzden topu ceza sahasına çevirerek sokmak yerine bireysel yetenekli oyuncularla birlikte dikine oynarak kaleye yönelmekti fakat son paslar yerini bulmayınca Sivasspor'da istediğini alamadı ve " Penaltıyla " birlikte galip geldiler.

Takımın JJ 'a acayip saygısı var, her ne kadar İsmail Yüksek toy oyuncu olsa da babam diye de tabir etse JJ' a bugün ki yediği azar ileri ki maçlarda performansını etkileyebilir.

Heç fener niye 10 kişi kaldı diye soran yok. Kırmızı kart doğru karar mıydı peki sayın galetasaraylı kardeşim.

1- IFAB der ki; top kafadan sekip ele gelirse penaltı olmaz. Necati ateş gibi düşük iq’lu yorumcuların ne söyledikleri önemsiz.

2- Eğer faul pozisyonu dışarıda başlayıp içeride bitiyorsa penaltı kuralı işler.

3- Hakem açık açık bugün Fenerbahçe’ye operasyon çekmiştir. Olmayan sarı ile oyuncuyu atmış ve çok sert faullerde Sivas’a gerekli renkteki kartları göstermemiştir.

Futbol kurallarını bilmeyenler mümkünse yorum yapmasın.

Yil olmus 2023 hala penalti miydi diiil miydi .p

• Kahkaha
Tepkiler: 0
İşiniz gücünüz algı bq ya. Madem amacınız “Adil” futbol, neden Ümraniye maçında aleyhimize verilen penaltıda bu kadar yaygara koparmadınız? Başakşehir maçında verilmeyen penaltılarımızda bu kadar yaygara koparmadınız?

İşiniz gücünüz algı bq ya. Madem amacınız “Adil” futbol, neden Ümraniye maçında aleyhimize verilen penaltıda bu kadar yaygara koparmadınız? Başakşehir maçında verilmeyen penaltılarımızda bu kadar yaygara koparmadınız?
Onda Fener aleyhine çünkü. Bunların derdi kişisel adalet. Kendi lehlerine işlesin. Fenerin aleyhinde olunca 3 maymunu oynar. Alışmışlar duaya himmete. Artık bulamayınca yaygara koparıyor

Onda Fener aleyhine çünkü. Bunların derdi kişisel adalet. Kendi lehlerine işlesin. Fenerin aleyhinde olunca 3 maymunu oynar. Alışmışlar duaya himmete. Artık bulamayınca yaygara koparıyor
Alıştık artık. Önce rakipten sonra hakemden medet ummak. Bu Galatasaray Türk futbolunun yüz karası. Ne illet bir camia arkadaş. Her sene aynı hikaye. Daha 10. Haftadan başlarlar kurulu düzen boşuna oynamaya gerek yok diye algı yaratmaya, sezon sonu şampiyon olunca utanmadan kutlarlar bir de. Hani kurulu düzendi? Her sene ya istisnasız her sene yönetim olarak başlarlar algı yaratmaya. Yöneticisi çıkar ayrı ağlar taraftar grubu çıkar ayrı ağlar. Adamlar bizimle hiç alakası olmayan bir takımla berabere kalırlar sonrasında koç grubunu boykota çağırırlar. Her dirsek pozisyonu sonrasında Mustafa Muhammed’e kırmızı verilmişti diye ağlarlar. Ulan ne Mustafa Muhammedmiş ya. Bir tanesinin diagne nin kungfuvari attığı golün verilmesine itirazını duydun mu? Duyamazsın. Diyoruz ya amaçları adalet değil “kollanmak”

daha çooook ağlayacaksınız çoook

temizdi.

@Hatem aslında senin tipin GS li olmaya müsait ama beni çok şaşırttın :) daha bi sempatik geldin gözüme

• Beğenmedim
Maçı izleyemedim fakat özette gördüğüm bu maç özelinde serdarın pozisyonda sorun yok kurala göre penaltı değil, batşunun pozisyonda sarı kart saçma olmuş temas yok gibi görünüyor kart alacak kadar, kimsenin kimseye el ettiği filan da yok diye düşünüyorum çatır çatır haftalardır top oynuyor bu takım geçin bu işleri.

operasyon çekilen takıma bak, “10 kişi bıraktık kusura bakmayın ali bey hemen penaltı veriyorum.” fenerbahçe camiasının yenidoğan ağlaklığının hiçbir koşulda bitmemesi üzücü. jj çok karizmatik adam yazık etti kendine burada…

• Beğenmedim
operasyon çekilen takıma bak, “10 kişi bıraktık kusura bakmayın ali bey hemen penaltı veriyorum.” fenerbahçe camiasının yenidoğan ağlaklığının hiçbir koşulda bitmemesi üzücü. jj çok karizmatik adam yazık etti kendine burada…

pardon siz hangi camiadandınız efendim ?

Geri