Fenerbahçe'ye Piyango! Tek Bir Maça Çıkmadan 10 Katına Satılıyor

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Fhil4iN.md.jpg

Mourinho’nun kadroda düşünmediği Fayed tek bir resmi maça çıkmadan satılıyor… Sarı lacivertliler Mısırlı oyuncuyu aldığı bedelin yaklaşık 10 katına satmaya hazırlanıyor.

Mourinho’nun kadroda düşünmediği Mısırlı stoper Omar Fayed ile Al Ahli ilgileniyor. Gelen teklifleri değerlendiren F.Bahçe yönetiminin Mısırlı stoper için 5-6 milyon Euro bonservis bedeli beklentisi bulunuyor.

Transfer, Fenerbahçe yönetiminin istediği rakamla gerçekleşirse Fayed, bir tek resmi maça dahi çıkmadan sarı lacivertli kulübe maliyetinin 10 katı para kazandırmış olacak.

550 BİN EURO'YA GELMİŞTİ

Fenerbahçe, 22 yaşındaki oyuncuyu 2023 yılında transfer etmişti. Savunma oyuncusu, Mısır’ın Mokawloon takımından 550 bin Euro'ya gelmişti.

KAYNAK

Mourinho düşünmüyorsa vardır bir bildiği ve kendi kariyeri için de en doğrusu bir an önce gitmek olacaktır.

Mourinho düşünmüyorsa vardır bir bildiği ve kendi kariyeri için de en doğrusu bir an önce gitmek olacaktır.

İrfan Canı da düşünmüyormuş gibilerinden birşey duydum var mıdır aslı astarı
bu adamı neden kesti mou amcam çok da iyi oysa.

İrfan Canı da düşünmüyormuş gibilerinden birşey duydum var mıdır aslı astarı
bu adamı neden kesti mou amcam çok da iyi oysa.
Geçen sezonu dikkate alıp bazı oyuncuları gözden çıkarttı diyorlar ancak resmi açıklama olmadan net bir şey söylenemez. Bildiği oyunculardan yeni bir kadro istiyormuş, bekleyip göreceğiz.

Geçen sezonu dikkate alıp bazı oyuncuları gözden çıkarttı diyorlar ancak resmi açıklama olmadan net bir şey söylenemez. Bildiği oyunculardan yeni bir kadro istiyormuş, bekleyip göreceğiz.

bu adama bir önceki sezonun maçlarını hiç mi izletmediler irfan can gibi bir oyuncudan vazgeçmesi cidden normal bir kafa değil.

bu adama bir önceki sezonun maçlarını hiç mi izletmediler irfan can gibi bir oyuncudan vazgeçmesi cidden normal bir kafa değil.
Seçimlerinin ne sonuç vereceğini göreceğiz, yeni kadro bana da mantıklı geliyor çünkü eski oyuncuların bazılarında önceki sezon yaşanan olumsuzlukların etkisi devam ediyor.

Seçimlerinin ne sonuç vereceğini göreceğiz, yeni kadro bana da mantıklı geliyor çünkü eski oyuncuların bazılarında önceki sezon yaşanan olumsuzlukların etkisi devam ediyor.

bunlar profesyonel adamlar önceki sezonu hala unutamamış falan bunlar kabul edilebilir bahaneler olmamalı ama

bunlar profesyonel adamlar önceki sezonu hala unutamamış falan bunlar kabul edilebilir bahaneler olmamalı ama
Profesyonel futbolcu olmanın sorumluluğunu taşıyamayan örnekler var. Örneğin Icardi, özel yaşamı ile kariyerini bir arada yürütmeyi başaramadı.

"Mourinho kalırsa biz gideriz" diyen kim varsa zaten artık takıma fayda sağlayamaz. Mourinho'nun istediği şekilde takım kurulmalı ki yeni sezonda başarı sağlanabilsin. İyi oyuncu olmak yetmiyor, oynadığı takıma ya da teknik direktöre uyum kuramadıktan sonra iyi oyunculuk anlam ifade etmez.

Geri