#FenerbahçeninKardeşleri

• Kullanıcı Kim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
#FenerbahçeninKardeşleri

Haftasonu çıkacağımız şampiyonluk maçına sezon boyu atandığı maçlarımızda verdiği skandal kararlarla suyun karşı yakasını yarışta tutan Arda Kardeşler isimli tetikçi atandı!

Senelerdir her maçımızda Galatasaray nefretini yüz ifadesiyle ve mimikleriyle bile göstermekten imtina etmeyen bu zat, bylockçu büyükekşinin ağlak yalı çocuğuna bu sezon yaptığı son kıyak oldu!

Sezonun düğümünün çözüleceği maçta Galatasarayımıza sürekli çelme takmaya çalışan, Fenerbahçe'yi ise ite kaka yarışta tutan bu güdümlü düdüğün MANUEL olarak atanması kabul edilemez!

Fenerbahçe'nin tek farkla kazandığı maçta rakibinin bariz penaltısını vermeyen, Galatasarayımızın farklı kazandığı maçta bile verdiği kararlarla herkesi tahrik eden, Kadıköy'de Icardi'ye tekme tokat saldırılmasına göz yuman bu art niyetli güdümlü düdüğe karşı yönetimimizi gerekli aksiyonu almaya çağırıyoruz!
ultrAslan
IMG_9143.jpeg

Galatasaray'ı en son Karagümrük karşısında gördük ve hiç de iyi oynamadı. Hal böyle olunca şimdiden maçın kaybına bahane mi arıyorsunuz?

Dostoyevski yasasaydi Karamazov Kardesler adli romaninin ismini Feneramov Kardesler olarak degistirirdi.Boyle bir komplo gormedim ben hayatimda.

Hakemi bahane etmeyin! Şampiyon olabilecek bir oyun gücünüz yok ancak işte 3 puanı alan şampiyon olmaya da adım adım yaklaşıyor, sistem böyle...

arda kardeşleri de üstüne koyup yeneriz sağ çıkmanız mümkün değil

Yok abi malum camiada ne utanma var ne arlanma var ne yüz var. Olayı başka boyuta taşıdı bu müptezeller
Aziz baba iyi demiş zamanında. Onlar her şeyi yapar eder. Sonra hiçbir şey olmamış gibi zeytin dalı uzatır demişti.

Kendi sahanızda yenilmek size de bize de iyi gelecek.:)

Gördük kardeşimizi!!!
Maçın başında 10 kişi bıraktı, nasıl kardeş bu?

ben şimdi bu konunun sahibi olsam utancımdan yönetime derim ki bu konuyu kaldırın lütfen ben haksızmışım...zira hakemi gördük neler yaptığını.kim kimin kardeşi bunu da herkes biliyor.

Geri