Fenerbahçe’nin yeni başkanı Aziz Yıldırım oldu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sayım bitmedi ama gelen haberlere göre yeni başkan Aziz Yıldırım gibi görünüyor.

efsane başkanımız geri dönü. eski günlerdeki gibi başarıdan başarıya koşacağız.

Son düzenleme:
Tebrik ederim ama sonra hayal kırıklığına uğramayın. Ali bey takımı öyle batırdı ki, Aziz beyin ömrü yetmez tekrar eski haline getirmeye.

Direkt % 62 oran verdiğim bir mesaj daha vardı bulamadım. Canım sıkıldı % birkaç puan kaçtım.

Futbol konusunda önce Allah'a sonra Mastor'a danışabilirsiniz. Pek yanılmam birkaç puan hariç...

ff.png

Aziz Başkan giderken de ortalık bayram yeriydi, gelirken de...
Beşiktaş'ımın haklarını Gs'ye karşı çok iyi savunacağından şüphem yok.
Mükemmel bir kadro kurarsa Fener, şampiyon biziz.
Saha dışında Gs ile mücadelesinde başarılar dilerim başkanıma.

Daha yıl sonu gelmeden Aziz istifa diye bağıracaklar. Yeni bir şey değil tabiiki.

Ya aziz başkan çok yaşlı değil mi ya... Elbette başarılı olacağını düşünüyorum da yine de daha farklı biri olsaydı isterdim...
bizim ülkede de yani ölüme kadar değiştirmiyorlar o koltuğu... evet kılıçdaroğlu önce sana diyorum sonra diğer kankana....

Bir Galatasaraylı olarak seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Bizim için üzücü bir seçim oldu. Hakan başkanı destekliyorduk. Kaybettik. Yenilik iyidir dedik. Ama fenerbahçemiz eskiye dönmeye kararlı.
Umarım eski sevgiliyi ve eski günleri özleyip tekrar barışılan hemen sonra neden ayrıldığını hatırlayıp pişman olunan aşk hikayelerine döner.

Geri