Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası şartının 'Yabancı VAR' olacağı iddia edildi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Türkiye Kupası'na katılıp katılmayacağı kararını Çarşamba günü açıklayacağını bildiren Fenerbahçe'nin en büyük şartının 'yabancı VAR hakemi' olacağı iddia edildi.

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Kupası'na katılım kararı için TFF'nin yabancı VAR hakemi kararı almasını bekliyor.

Ersin Düzen'in haberine göre; TFF Yönetim Kurulu, 8 Ocak Çarşamba günü 13:30'da toplanacak ve yabancı VAR hakem konusunda kararını verecek.

Alınacak yeni karara göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'na katılıp katılmayacağını açıklayacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 8 Mart Çarşamba günü saat 17.00'de düzenleyeceği basın toplantısında kulübün Türkiye Kupası'na katılıp katılmayacağı yönündeki kararını açıklayacak.

Kaynak

ali-kocjpg-uowWV-RPtk28Q-Q4yB8Hpw.jpg

Bir kulübün böyle şartlar sunup kupayı katılmama gerekçesini çok saçma buluyorum.

Ali koç kendi beyninde bir algı yaratmış ve bunun peşinden koşuyor.

Bir kulübün böyle şartlar sunup kupayı katılmama gerekçesini çok saçma buluyorum.

Ali koç kendi beyninde bir algı yaratmış ve bunun peşinden koşuyor.
Aslında katılmak istemediğimizi geçen sezon açıkladık ancak yine katılmamız istenince doğal olarak talepler de olacaktır. Karar geçen sezon alınmıştı.

ben de şampiyon olunca 20 milyon euro istiyorum
yoksa katılmam bak
ona göre haaaaa :ddddddd

Aslında katılmak istemediğimizi geçen sezon açıkladık ancak yine katılmamız istenince doğal olarak talepler de olacaktır. Karar geçen sezon alınmıştı.

Fenerbahçe değilde Ali Koç çok fazla mağduru oynuyor. Bunu başkanlık seçimlerinde koz olarak da kullanabilir.
Hakem hatalarına maruz kalacağını düşünüp de katılmayan tek takım olması şaşırtıcı.

Sivas Fener maçında 2-2 biten maçta yabancı var hekemi Rey Manaj ‘ a penaltı çalmıştı ona da laf ettiler. Ne kadar memnuniyetsiz , samimiyetsiz bir kulüp ;d

Fark 8 değil 18 olur ;d

Fenerbahçe değilde Ali Koç çok fazla mağduru oynuyor. Bunu başkanlık seçimlerinde koz olarak da kullanabilir.
Hakem hatalarına maruz kalacağını düşünüp de katılmayan tek takım olması şaşırtıcı.
Geçen sezon yapılan toplantıda bu karar alındı ve iki sezon katılım gösterilmeyecekti fakat bu sezon yine Fenerbahçe'yi dahil etmişler.

Biri şunları ellerinden tutup kreşe götürsün.

Dün başka bir başlıkta xazmıştım Ali Koç Türkiye kupasına katılıyoruz açıklaması yapacak diye. Bunlar kreş çocukları kadar dahi değiller.

Şaşırmadım.

Geçen sene de zibilyon tane adamı toplayıp ligden çekilecez dediler. Devam ettiler lige.

Geri