Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Muhtemel Rakipleri Belli Oldu! Feyenoord'u Elemesi Durumunda

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
F63H8OB.md.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Feyenoord ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin, play-off turundaki muhtemel rakibi belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Hollanda ekibi Feyenoord'u geçmesi halinde play-off etabına kalacak Fenerbahçe'nin yer aldığı "Devler Ligi" kurası çekildi.

Fenerbahçe, Feyenoord'u elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi play-off turunda Benfica - Nice eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

KAYNAK

feyenoord üstü benfica nasıl bir kuradır arkadaş bu herifler cl'ye giderken zalgris'le molde'yle falan oynuyordu. fenerimin yine hiçbir işi rast gitmiyor.

benfica fenerle eşlemeyi göz önünde bulundurarak kerem transferini vetolarsa şaşırmam :D
gerçi kerem olmasa da içinden geçecekler bunların :D

benfica fenerle eşlemeyi göz önünde bulundurarak kerem transferini vetolarsa şaşırmam :D
gerçi kerem olmasa da içinden geçecekler bunların :D
o zaten yattı Bruma sakatmış vazgeçti kerem'i satmaktan benfica.

o zaten yattı Bruma sakatmış vazgeçti kerem'i satmaktan benfica.

kerem fenere imza atsaydı varya hayatının hatasını yapardı galatasaray hakkında söyledikleri vs derken bizim taraftarımızda çok ağır tepki gösterirdi
ki zaten duygusal bir adam en ufak baskıda yamulabiliyor üzerine fenerbahçeli taraftarların baskısı vs yazık ederdi kendine

kerem fenere imza atsaydı varya hayatının hatasını yapardı galatasaray hakkında söyledikleri vs derken bizim taraftarımızda çok ağır tepki gösterirdi
ki zaten duygusal bir adam en ufak baskıda yamulabiliyor üzerine fenerbahçeli taraftarların baskısı vs yazık ederdi kendine
vallahi bizde bile istenmiyordu değişik o adam. İstikrar olsa , duygusal moda bürünmese iyi topçu.
Ben sırf onu dövmek için korner direğinin oradan bilet alıyordum ödfdklöfldşfl:D (kafasına 1 su şişesi atsam yeterdi:D)

vallahi bizde bile istenmiyordu değişik o adam. İstikrar olsa , duygusal moda bürünmese iyi topçu.
Ben sırf onu dövmek için korner direğinin oradan bilet alıyordum ödfdklöfldşfl:D (kafasına 1 su şişesi atsam yeterdi:D)

bu şiddet sevgisi nedir ya insan insanı döver mi insan insanın kafasına birşey atar mı :d

Hayır biz Benfica nerden çıktı derken Nice onları geçerde karşımıza çıkarsa ve biz yine...
Neyse enseyi karartmayalım.

Geri